Store Apps Tool 1.1...


Kullanıcılara bu uygulamaları başlatmak için çeşitli seçenekler sunarak Microsoft Store'u sıklıkla kullanan herkes için önemli bir araç haline gelir. Kapsamlı işlevselliği ve kullanıcı dostu arayüzü ile bu araç, uygulama kullanımını kolaylaştırmak ve genel üretkenliğini artırmak isteyen herkesin sahip olması gereken bir araçtır.

Microsoft Store
Windows, indirme ve yükleme için çeşitli uygulamalar ve oyunlar sunan, önceden yüklenmiş bir Microsoft Store uygulamasına sahiptir. Herhangi bir Microsoft Store uygulamasını Komut İstemi, Çalıştır iletişim kutusu veya PowerShell aracılığıyla rahatlıkla başlatabilirsiniz. Ayrıca Windows Sağ Tıklama (Bağlam) Menüsüne bir Microsoft Mağazası uygulaması eklemek basit bir iştir.

Bunu başarmak için uygulamanın Paket Aile Adı ve Uygulama Kimliği hakkında bilgi sahibi olmanız gerekir. Paket Ailesi Adı, bir paketin kimliğinin yalnızca iki bileşeninden oluşan şifreli bir dizedir: ad ve yayıncı. < Ad >_< Yayımcı Kimliği >

Örneğin, Windows Fotoğraflar uygulamasının Paket Ailesi Adı: "Microsoft.Windows.Photos_8wekyb3d8bbwe"

Ad: Microsoft.Windows.Photos
Yayımcı Kimliği: 8wekyb3d8bbwe

Diğer seçenekler mevcuttur
Uygulamanızın farklı Paket Aile Adını ve Uygulama Kullanıcı Modeli Kimliğini bulmak için çeşitli yöntemler mevcuttur. Bir Powershell betiğini tercih edebilir, Dosya Gezgini'ni kullanarak dosyayı inceleyebilir veya şu anda yüklü olan bir uygulamanın AUMID'sini keşfetmek için kayıt defterini kontrol edebilirsiniz. Ancak bu yöntemlerin hiçbiri bir mağaza uygulamasını yürütmek için doğrudan kod sağlamaz. Bu nedenle Sordum, süreci kolay ve verimli hale getiren basit bir uygulama geliştirdi.

Mağaza Uygulamaları Aracı nasıl kullanılır?
Yazılımı sayfa sonundaki bağlantıdan indirin ve işletim sisteminizin mimarisine uygun exe dosyasını çalıştırın.
Örnek olarak Windows Alarm & Clock uygulamasını komutu ile çalıştıralım, yazılım arayüzünde Alarm & Clock üzerine sağ tıklayıp Komutu Kopyala seçeneğine tıklayalım; bu kadar.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum