SSuite PC-Drop Copy Master 2.6.1.1...

Dosyaları, belgeleri ve görüntüleri bir Android cihazdan yerel Wi-Fi ağınıza bağlı bir Windows PC'ye aktarmak veya kopyalamak, SSuite PC-Drop Copy Master ile zahmetsizdir. Bu uygulama doğrudan Eşler Arası FTP (Dosya Aktarım Protokolü) iletişimini kullanarak yerel Wi-Fi ağınız üzerinden güvenli ve emniyetli veri aktarımı sağlar.

Akıllı telefonunuz yakındaki herhangi bir kablosuz ağ üzerinden veri aktarabilir. Cihazınızın bir IPv4 adresi varsa ve yerel Wi-Fi ağınıza bağlıysa, SSuite PC-Drop Copy Master'ı kullanarak dosya gönderip alabilir. Arka planda cihazlar arasında veri senkronizasyonu için internet bağlantısına veya bulut hesabı kaydına gerek yoktur.

İki farklı uygulamayı indirebilirsiniz: Android APK'sı ve zip dosyasında 32 bit ve 64 bit sürümleri bulunan Windows WIN32 yürütülebilir programı. Tek yapmanız gereken dosyayı açmak ve dosyaları istediğiniz yere yerleştirmektir. SSuite PC-Drop Copy Master'ı kullanırken standart Android Belgeler Klasörü, dosyaları göndermek ve almak için varsayılan klasördür.

Program, Windows sistem dosyalarını göndermek ve almak için Genel Belgeler klasörünü kullanır. Dosya yolları kullanıcı rahatlığı, kullanım kolaylığı ve güvenlik nedeniyle değiştirilemez. Bu, dosyaların gönderildiği veya alındığı konumun her zaman farkında olmanızı sağlar.

Akıllı telefonunuzun IP adresinden emin değilseniz, SSuite PC-Drop Copy Master'ın yüklü olduğu Windows PC'ye küçük bir dosya gönderin. Bu, PCDrop'un Windows sürümünün gönderenin IP adresi düzenleme kutusunda akıllı telefonunuzun IP adresini gösterecektir.

SSuite PC-Drop Copy Master, aşırı karmaşık işlemler olmadan Android akıllı telefonlarından PC'lerine dosya, belge, resim vb. aktarmak isteyen her kullanıcı için yararlı bir araç olacaktır.

Geliştirici İpuçları:
Akıllı telefonunuzun IP adresini hızlı bir şekilde bulmak için SSuite PC-Drop Copy Master'ın Windows sürümünü çalıştırın. Program, Windows PC'nizin IP adresini pencerenin üst orta kısmında gösterecektir. Akıllı telefonunuzun IP adresini hızlı bir şekilde almak için dosyayı bu adrese gönderin.

Yerel bir Wi-Fi yönlendiricisine veya ağına erişemiyorsanız akıllı telefonunuzun Wi-Fi ortak erişim noktasını etkinleştirerek eşler arası bağlantı oluşturabilirsiniz. Erişim noktanız açıldığında, diğer akıllı telefonlar ona bağlanarak dosyaları doğrudan telefonunuzun Wi-Fi bağlantısı üzerinden aktarmanıza olanak tanır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum