Simple VHD Manager 1.5...

Simple VHD Manager ile belgeleri ekleyebilir veya kaldırabilir, VHD'ler oluşturabilir ve bunları hızlı ve kolay bir şekilde bağlayabilirsiniz. VHD/VHDX/ISO dosyalarını sürükle ve bırak yöntemiyle ekleyip çıkarmanıza, Windows'a kalıcı olarak sanal bir sabit disk eklemenize ve VHD/VHDX/ISO dosyalarını önyükleme menüsüne kolayca eklemenize ve/veya kaldırmanıza olanak sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Disk Yönetimi ve MSCONFIG gibi Windows araçlarına da kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ayrıca gerekirse Windows Gezgini'ni yeniden başlatabilirsiniz.

Simple VHD Manager, sezgisel işlevlerle geniş bir kullanıcı yelpazesine hitap eden kullanıcı dostu bir arayüze sahiptir. Ancak bazı işlevler, uygulamanın yeteneklerini en üst düzeye çıkarmak için orta ila ileri düzey bilgisayar becerileri veya VHD dosyalarının derinlemesine anlaşılmasını gerektirebilir. İşaretli VHD'leri sistem başlangıcına eklemek, otomatik çalıştırmayı devre dışı bırakmak, içerik menüsüne entegre etmek ve gizli dosyaları göstermek gibi ayarları denemenize olanak tanıyan standart Seçenekler menüsüne erişerek ayarları özelleştirebilirsiniz.

Bir VHD oluşturmak için istenen sanal sabit disk boyutunu girin, birim türü olarak MB ve GB arasında seçim yapın, bir disk formatı seçin ve bir VHD türü seçin. Sanal sabit disk oluşturulup takıldıktan sonra, kullanılmadan önce biçimlendirilmesi gerekir.

Basit VHD Yöneticisi, VHD'leri oluşturma ve bağlama sürecini basitleştirir. Kullanıcı dostu arayüzü, kullanışlı özellikler ve pratik bir konfigürasyon menüsü sunarak VHD'lerle çalışmak için mükemmel bir seçimdir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum