music-player 2.12.5...


Müzik çalar KISS teorisine abone olup, yapılandırılacak binlerce ayar olmadan müzik çalmayı çocuk oyuncağı haline getirir. Çalma listesi oluşturma seçeneği de yok ancak etkili bir engelleme sistemine sahip oluyorsunuz. Listedeki bir girişe sağ tıklandığında metni griye döner; engellenen bir giriş, otomatik önceki/sonraki aramada algılanmayacak ve doğrudan tıklamalara yanıt vermeyecektir. Engellemeyi kaldırmak aynı işlemdir. Bu seçenek, uygun müzik setini elde edene kadar şarkıları engellemenize ve engelini kaldırmanıza olanak tanıyan sahte bir çalma listesi olarak etkili bir şekilde kullanılabilir.

Engellenenler menüsü bölümü size aşağıdaki seçenekleri sunar:
Tümünün engellemesini kaldır - tüm dosyaların engellemesini kaldırır
Tümünü engelle - tüm dosyaları engeller (birden fazla giriş mevcut olduğunda ve bunlardan yalnızca birkaçı kullanılacaksa bu kullanılabilir)
Engellenenleri kaydet - halihazırda engellenen dosyaları, bir sonraki pencere başlangıcında engellenecek girişlerin adlarının alınacağı bir dosyaya (müzik dosyalarının depolandığı dizinde) kaydeder.
Kaydedilen engellenenleri temizle - engellenen dosyaların listesini içeren dosyayı kaldırır

Arayüz iki bölümden oluşur; üst kısımda ses kaydırıcısı bulunur ve düğmeler oynatma hızını 1,5'e değiştirir veya mevcut müziğin tekrar çalınmasını sağlar. Alt bölümdeki butonlar önceki parçaya gitmek (dosya listesinde yukarı çıkar, engellenen dosyaları atlar), sonraki parçaya gitmek (dosya listesinde aşağı iner, engellenen dosyaları da atlar) ve tabii ki duraklatmak/ oynatma düğmesi. En alttaki kaydırıcı, değiştirme süresini yönetir (anında değişiklik için çift tıklama önerilir).

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum