Kopia 0.17.0...


Kopia ile, temel veya kritik dosyalarınızı ve dizinlerinizi tercih ettiğiniz uzak veya bulut depolama alanına, ayrıca ağa bağlı depolama alanına, sunucuya veya yerel olarak cihazınıza yedekleme seçeneğine sahipsiniz. Makinenizin tamamının görüntülenmesinden farklı olarak Kopia, hangi dosya veya dizinlerin yedekleneceğini ve geri yükleneceğini seçmenize izin vererek daha fazla esneklik sağlar.

Kopia, ileri düzey ve düzenli kullanıcılara yönelik hem CLI (komut satırı arayüzü) hem de GUI (grafik kullanıcı arayüzü) versiyonları sunar. Kopia'nın nasıl çalıştığını anlamak için sıkıştırma, veri tekilleştirme, uçtan uca 'sıfır bilgi' şifreleme ve hata düzeltme gibi ayrıcalıklı özellikleri hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.

Kopia ile anlık görüntülerinizi nerede saklayacağınız konusunda tam kontrole sahip olursunuz. Kopia bu karar verme sürecini etkilemediğinden gereksinimlerinizi karşılayan herhangi bir bulut depolama seçeneğini seçebilirsiniz. Kopia'nın yazılımı, depolama bileşeninden farklıdır ve tercih ettiğiniz herhangi bir depolama konumunu kullanmanıza olanak tanır. Üstelik ihtiyaç halinde birden fazla depolama konumundan faydalanabilirsiniz ve Kopia birden fazla cihazı aynı konuma yedekleyebilir.

Kopia aşağıdaki depolama konumlarını destekler:
Amazon S3 ve S3 ile uyumlu herhangi bir bulut depolama alanı
Azure Blob Depolama
Backblaze B2
Google Bulut Depolama
WebDAV'ı destekleyen herhangi bir uzak sunucu veya bulut depolama alanı
SFTP'yi destekleyen herhangi bir uzak sunucu veya bulut depolama alanı
Rclone tarafından desteklenen bulut depolama seçeneklerinden bazıları
Kopia'ya ek olarak Rclone'u indirip kurmanızı gerektirir ancak bundan sonra Kopia, Rclone'u sizin için yönetir/çalıştırır

Rclone desteği deneyseldir: 
Rclone tarafından desteklenen tüm bulut depolama ürünleri Kopia ile çalışacak şekilde test edilmemiştir ve bazıları Kopia ile çalışmayabilir; Kopia, Rclone aracılığıyla Dropbox, OneDrive ve Google Drive ile çalışacak şekilde test edildi
Yerel makineniz ve ağa bağlı herhangi bir depolama veya sunucu
Kopia Repository Server'ı kurarak sunucunuza

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum