DNS Changer 2.2.0...


DNS Changer Açık Kaynaktır ve Windows, Mac ve Linux işletim sistemlerinde kullanılabilir.

DNS adresiniz İSS'niz aracılığıyla atanır ve genellikle sorunsuz çalışır, ancak güvenilir bir şekilde daha hızlı ve potansiyel olarak daha güvenli olabilecek başka seçenekler de vardır. DNS sunucunuzu değiştirmek manuel olarak fazla zaman almaz; bazıları bu seçeneği tercih edebilir. Ancak birkaç farklı DNS sunucusuna ve diğer birkaç seçeneğe erişmek isteyenler için DNS Changer tam size göre olacaktır.

DNS sunucularını manuel olarak değiştirmeye aşina olmayanlar için (Windows 10'da), Ayarlar > Ağ ve İnternet > Bağdaştırıcı Ayarlarını Değiştir'e gidin. Buradan hedef bağlantıya sağ tıklayıp Özellikler > IPv4 > Özellikler'i seçeceksiniz. Daha sonra 'Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan' seçeneğini seçip tercih ettiğiniz ve alternatif sunucu adreslerinizi ekleyin.

DNS Changer basit bir kullanıcı arayüzünden görüntülenir. Tüm seçenekleriniz bir tık uzağınızda. Sağlanan DNS sunucularından birini kolayca seçip ona hızlı bir şekilde bağlanabilirsiniz. Yeni atanan DNS sunucusunu kullanırken, hızlı başvuru için kullanıcı arayüzünde görüntülenen sunucu adresini, ping'i ve durumu alırsınız. Sağlanan DNS sunucularını kullanmanıza gerek yoktur; DNS Changer kolayca kendinizinkini eklemenizi sağlar.

DNS Changer, basit ve kullanımı kolay bir arayüz aracılığıyla DNS sunucularını verimli bir şekilde değiştirmeyi daha da kolaylaştırabilen kullanışlı küçük bir araçtır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum