AmoK Playlist Copy 2.25...


AmoK Çalma Listesi Kopyalama ile dosyaları bir çalma listesinden bir klasöre, mp3 oynatıcıya veya USB belleğe hızlı bir şekilde aktarabilirsiniz. Albüm adını içeren bir hedef dizine kopyalama ve orijinal klasör yapısını koruma veya düzleştirme seçeneğiniz vardır. Çalma listesi sırasını dosya numaralandırma (01-..., 02-..., 03-...) yoluyla veya alfabetik olarak sıralayarak koruyabilirsiniz.

Bu yazılım, Winamp (*.m3u, *.pls), Windows Media Player (*.wpl), iTunes ve Foobar'dan çalma listelerini içe ve dışa aktarmanıza olanak tanır. Çalma listelerini düzenleyebilir, ek dosyalar ekleyebilir, belirli dosyaları filtreleyebilir ve ID3 etiketlerini görüntüleyip değiştirebilirsiniz. AmoK Playlist Copy ayrıca entegre bir ses oynatıcı içerir ve sürükleyip bırakmayı destekler. İsterseniz harici bir ses oynatıcı bile kullanabilirsiniz. Ek olarak, şu anda çalışmakta olan Winamp'tan çalma listelerini içe aktarabilirsiniz.

Winampp , Windows Media Player, iTunes veya Foobar'da en sevdiğiniz müziklerden oluşan bir çalma listeniz varsa ve dosyaları bir MP3 çalara veya USB belleğe aktarmak veya bir CD'ye yazmak istiyorsanız. Bu durumda, AmoK Çalma Listesi Kopyalama yararlı olabilir çünkü dosyaları farklı klasörlerden düzenlemek sıkıcıdır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum