AmoK Exif Sorter 3.21...


AmoK Exif Sorter, dijital fotoğraflarınızı sıralamak ve yeniden adlandırmak için basit bir çözüm sunar.

Fotoğraflarınızı meta verilere (Exif/IPTC) göre yeniden adlandırmanıza olanak tanır. Meta veriler dijital kameralar tarafından doğrudan görüntülerle birlikte depolanır. Bu veriler kayıt tarihinin (yıl, ay, hafta, gün, saat, dakika, saniye) yanı sıra kamera modeli, diyafram açıklığı, pozlama, açıklama, konum, ülke ve cihazın yüksekliği ve genişliği gibi genişletilmiş Exif ve IPTC kayıtlarından oluşur. fotoğraflar. Bu verilerden yeni bir dizin ve dosya adı oluşturabilirsiniz. Exif verilerine ek olarak IPTC formatı da desteklenmektedir. Hem Exif hem de IPTC verileri bir metin dosyasına veya XML dosyasına aktarılabilir.

AmoK Exif Sorter yalnızca resimlerinizi yeniden adlandırmakla kalmaz, aynı zamanda onları seçtiğiniz bir dizine kopyalayabilir veya taşıyabilir. Dosya adlarının canlı önizlemesini, Exif bilgilerini içeren bir resim görüntüleyiciyi, küçük resim görünümünü, otomatik güncelleme kontrolünü ve farklı ayarlarla profil oluşturma olanağını içerir. Dizinlerin tamamını (alt dizinler dahil) veya tek tek dosyaları işleyebileceksiniz. Ek olarak Exif tarihi de herhangi bir zamana (artı/eksi X gün/saat/dakika vb.) göre değiştirilebilir. Dahil edilen diğer bir seçenek de videolar gibi resim olmayan dosyaları yeniden adlandırma yeteneğidir.

AmoK Exif Sorter, kullanımını daha da basitleştirmek için sürükle ve bırak özelliğini destekleyen çok zevkli ve gezinmesi kolay bir arayüz aracılığıyla görüntülenir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum