DISM Tool 2.8...

Bu güçlü araç, her türlü şeyi yapmanızı sağlayan çeşitli özelliklerle birlikte gelir. Örneğin, görüntüleri yakalamak, görüntüleri sisteminize uygulamak, görüntüleri dışa aktarmak ve paketleri, sürücüleri, özellikleri ve yetenekleri listelemek için kullanabilirsiniz.

Ek olarak, sürücü eklemek veya kaldırmak, görüntüleri takmak veya çıkarmak, görüntüleri kontrol etmek ve onarmak ve sisteminiz hakkında bilgi almak için kullanabilirsiniz. DISM Aracının diğer özellikleri arasında diskpart, mount kayıt defteri ve daha fazlası bulunur. Tüm bu yetenekler ile sisteminizi kolayca yönetebilir ve sorunsuz çalışmasını sağlayabilirsiniz.

DISM ne için kullanılır?
Bir .wim, .ffu, .vhd veya .vhdx dosyasından bir Windows görüntüsüyle çalışmak için DISM'yi kullanabilirsiniz. Halihazırda çalışmakta olan bir işletim sistemini güncellemek için de kullanabilirsiniz. DISM, daha eski Windows görüntü dosyalarıyla (.wim dosyaları) çalışır, ancak DISM'nin kurulu sürümünden daha yeni olan daha yeni Windows görüntüleriyle çalışamaz.

Windows görüntülerini ve bunların ilişkili WinPE ve WinRE sürümlerini düzeltmek için DISM kullanabilirsiniz. Bir görüntüyü düzeltmeye yönelik komutlar ve seçenekler, kullandığınız Windows işletim sistemine ve görüntünün çevrimdışı mı yoksa şu anda çalışıyor mu olduğuna bağlıdır. Arşivi açmak için 7-Zip veya benzeri bir gereksinim ve Microsoft .NET 4.7.2

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum