XX-Net 5.9.10...


XX-Net, GAE proxy ve X-Tunnel içeren, birden çok platformu destekleyen, kullanımı kolay, sansür karşıtı bir web proxy aracıdır.

İnternette siyasi, dini vb. birçok kısıtlama vardır ve geliştiricinin uygun bir çözüm bulmaya çalışmasına neden olur. Bu kısıtlamalara verdikleri cevap XX-Net oldu. Hükümetler vb. tarafından konulan kısıtlamaları/sansürü atlamak için tasarlanmıştır.

Yukarıda bahsedildiği gibi, XX-Net, yasaklanmış içeriğe sınırsız erişim sağlayan X-tunnel işlevi ve GAE proxy ile donatılmıştır. Çoğu web sitesi ve platformla uyumludur. XX-Net, HTTPS şifreleme yoluyla güvenli internet bağlantılarını da destekler. XX-Net, JavaScript, Flash Komut Dosyaları ve diğer benzer web proxy'leri gibi bazı karmaşık düzenlerle çalışırken sorunlarla karşılaşabilir. XX-Net herhangi bir tarayıcı ile kullanılabilir ve çalıştırılması için ek program gerektirmez. Kullanımı nispeten kolaydır ve "ücretsiz" internetimizi kullanmaya çalışırken aşırı gayretli kısıtlamalarda gezinmeye yardımcı olmak için onu başka bir sağlam seçenek haline getirir. XX-Net, arşivi çıkarmak için 7-Zip veya benzeri bir program gerektirecektir . 

XX-Net Özellikleri:
IP tarama ve diğer kanallar üzerinden bağlantı
Yüksek hızlar
Tam https şifrelemesini destekler
Basit ve kullanımı kolay
Çoğu siteyle uyumlu

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum