Wintoys 1.3.0.0... (Microsoft Store)


Windows'u kendinize ait hale getirin ve tüm temel ihtiyaçlarınızı tek bir uygun konumda bulundururken Windows'u güncel, temiz, sağlıklı ve verimli tutun. Wintoys arayüzü düzenlidir ve mevcut farklı ince ayarlar vb. arasında gezinmesi kolaydır.

Wintoys ile, işletim sisteminizin yanıt verebilirliğini veya oyunlarınızın çerçeve hızını büyük ölçüde artıran özenle seçilmiş ayarları uygulayarak sisteminizin performansını kolayca artırabilirsiniz. Sistem bileşenlerini ve dosyalarını onarmak ve düzene sokmak için optimizasyon ayarları ve gelişmiş araçlarla Windows'unuzun en iyi durumda olduğundan emin olun. Windows'u kullanırken daha rahat hissetmek için reklamlarınızın ve gizlilik ayarlarınızın sorumluluğunu üstlenin.

Wintoys, Windows işletim sisteminizdeki başlat menüsü, dosya gezgini, masaüstü ve daha fazlası dahil olmak üzere çeşitli ayarları özelleştirmenize ve düzenlemenize olanak tanır. Hem Win32 hem de Store uygulamalarının kapsamlı listesi sayesinde, varsayılan kaldırma seçeneği olmayanlar da dahil olmak üzere gereksiz uygulamaları kolayca kaldırabilirsiniz.

WIntoys, bilinçli kararlar vermenize ve sistem kaynaklarını kullanan gereksiz hizmetleri devre dışı bırakmanıza olanak tanıyan, bunları ne zaman devre dışı bırakmanın uygun olduğuna ilişkin kapsamlı açıklamalar ve talimatlar içerir. Sadece bu da değil, Wintoys, gerçek zamanlı işletim sistemi istatistiklerine kolayca erişmenizi ve sistem yapılandırmanızı görüntülemenizi sağlar. Ayrıntılı bilgi için bileşen özelliklerinin üzerine gelin.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum