VOVSOFT WEBP Converter 1.4...


WebP'ye aşina değilseniz, verimli kayıpsız ve kayıplı sıkıştırma sunan modern bir görüntü formatıdır. Bu, daha hızlı yükleme sürelerine ve daha yüksek kaliteli görüntülere yol açarak, web sitelerindeki kullanıcı deneyimini geliştirmek isteyen web geliştiricileri için harika bir araç haline getirir. WebP şeffaflığı (alfa kanalı olarak da bilinir) destekler ve resimlerin boyutu PNG'lere kıyasla %26 daha küçüktür. Ayrıca WebP görüntüleri, eşdeğer JPEG görüntülerinden %25-34 daha küçüktür. İyi haber şu ki, Chrome, Firefox ve Edge dahil çoğu tarayıcı WebP biçimini görüntüleyebilir.

VOVSOFT WEBP Converter, dizüstü veya masaüstü bilgisayarınız için kullanımı çok kolay bir araçtır. WebP görüntülerini dönüştürmek için birçok çevrimiçi web sitesinden birini kullanabilirsiniz, ancak çoğunun yükleme sınırlamaları vardır. VOVSOFT WEBP Converter ayrıca görüntü dosyalarını toplu olarak oluşturacaktır; Kullanıcı dostu arayüzü sayesinde istediğiniz kadar görüntüyü dönüştürün.

VOVSOFT WEBP Dönüştürücü kullanılırken şeffaflık korunur (mümkün olduğunda) ve "Gri Tonlamaya Dönüştür"ü seçerek siyah beyaz görüntüler oluşturma seçeneği de vardır. Ayrıca, program tamamen çevrimdışı çalışarak kişisel verilerinizin tek yöneticisi olmanızı sağlar. Senaryo ne olursa olsun, hiçbir görüntü dosyası internete iletilmez.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum