VirtualBox 7.0.16 + VirtualBox Extension Pack...


VirtualBox, mevcut bilgisayarınızın yeteneklerini sanal makinelerde aynı anda birden çok işletim sistemini çalıştırabilecek şekilde genişleten ücretsiz bir sanallaştırıcıdır. VirtualBox Uzatma Paketi de mevcuttur.

Sunucu, masaüstü ve katıştırılmış kullanıma yönelik olarak, artık tek profesyonel kalitede sanallaştırma çözümü ve Açık Kaynaklı Yazılımdır.

VirtualBox Özellikleri:
modülerlik. İyi tanımlanmış dahili programlama arabirimleri ve bir istemci/sunucu tasarımı ile son derece modüler bir tasarıma sahiptir. Bu özellik, aynı anda birkaç arayüzden kontrol edilmesini kolaylaştırır. Örneğin, tipik bir sanal makine GUI'sinde bir sanal makine başlatabilir ve ardından bu makineyi komut satırından veya muhtemelen uzaktan kontrol edebilirsiniz. Ayrıca eksiksiz bir Yazılım Geliştirme Kiti ile birlikte gelir: Açık Kaynak Yazılım olmasına rağmen, yeni bir arayüz yazmak için kaynağı hacklemeniz gerekmez.

XML'de sanal makine açıklamaları. Sanal makinelerin yapılandırma ayarları tamamen XML'de saklanır ve yerel makinelerden bağımsızdır. Bu nedenle, sanal makine tanımları kolayca diğer bilgisayarlara taşınabilir.

Windows ve Linux için Konuk Eklemeleri. Performansı artırmak ve entegrasyonu sorunsuz hale getirmek için Windows ve Linux sanal makinelerinde kurulu özel bir yazılıma sahiptir. Bu Konuk Eklemelerinin özellikleri arasında fare işaretçisi entegrasyonu ve isteğe bağlı ekran çözümleri (örneğin, konuk penceresini yeniden boyutlandırma) bulunur.

Paylaşılan klasörler Diğer birçok sanallaştırma çözümü gibi, ana bilgisayarlar ve konuklar arasında kolay veri alışverişi için VirtualBox, belirli ana bilgisayar dizinlerinin sanal makinelerden erişilebilen "paylaşılan klasörler" olarak bildirilmesine izin verir.
Bazı ekstra özellikler yalnızca tam VirtualBox sürümünde mevcuttur.

Sanal USB Denetleyicileri. Sanal bir USB denetleyicisi uygular ve ana bilgisayara aygıta özel sürücüler yüklemeden rasgele USB aygıtlarını sanal makinelerinize bağlamanıza olanak tanır.

Uzak Masaüstü Protokolü. Diğer sanallaştırma yazılımlarının aksine, standart Uzak Masaüstü Protokolünü (RDP) tamamen destekler. Bir sanal makine, yalnızca RDP verilerini görüntüleyen bazı ince istemcilerde sanal makineyi uzaktan "çalıştırmanıza" izin veren bir RDP sunucusu görevi görebilir.

RDP üzerinden USB. Bu benzersiz özellik sayesinde, RDP sunucusu olarak davranan bir sanal makine, RDP istemcisine bağlı isteğe bağlı USB aygıtlarına erişmeye devam edebilir. Güçlü bir sunucu makinesi, yalnızca RDP verilerini görüntülemesi ve takılı USB aygıtları olması gereken birçok ince istemciyi sanallaştırabilir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum