SoftEther VPN Client + VPN Gate Client Plugin 2024.04.22 Build 9799...

SoftEther VPN Client + VPN Gate Client Plugin, OpenVPN ve Microsoft'un VPN sunucularına bir Açık Kaynak alternatifidir.

SoftEther VPN İstemcisi + VPN Kapısı İstemcisi Eklentisi VPN, OpenVPN Sunucusunun klonlama işlevine bile sahiptir. OpenVPN'den SoftEther VPN'e sorunsuz bir şekilde entegre edebilirsiniz. SoftEther VPN, OpenVPN'den daha hızlıdır. SoftEther VPN ayrıca Microsoft SSTP VPN'i de destekler.

SoftEther VPN İstemcisi + VPN Kapısı İstemci Eklentisi, işletmenizde BYOD'yi (cihazınızı getirin) gerçekleştirmek için kullanılabilir. Akıllı telefonlarınız, tabletleriniz veya dizüstü bilgisayarlarınız varsa, SoftEther VPN'in L2TP/IPsec sunucu işlevi, yerel ağınızdan uzaktan erişimli bir VPN kurmanıza yardımcı olacaktır.

VPN Gate Client Plugin'i SoftEther VPN Client'a kurun. VPN Gate'in Genel VPN Geçiş Sunucularımızdan herhangi birine anında bağlanmanızı sağlayacaktır. L2TP, OpenVPN veya SSTP'den daha iyi bir verime sahiptir. GlobalSign tarafından verilen bir sertifika, SoftEther VPN Client + VPN Gate Client Plugin dosyalarını dijital olarak imzalar. İkili dosyanın Symantec tarafından verilen bir karşı imzası vardır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum