Resource Hacker 5.2.7 + Portable...

Resource Hacker, Windows yürütülebilir dosyalarında ve kaynak dosyalarında (*.res) kaynakları görüntülemek, değiştirmek, yeniden adlandırmak, eklemek, silmek ve çıkarmak için kullanılan ücretsiz bir yardımcı programdır.

Bir dahili kaynak komut dosyası derleyicisi ve kod çözücü içerir ve tüm Windows işletim sistemlerinde çalışır.

Kaynakları Görüntüleme: İmleç, Simge, Bitmap, GIF, AVI ve JPG kaynak görüntüleri görüntülenebilir. WAV ve MIDI ses kaynakları çalınabilir. Menüler, İletişim Kutuları, Mesaj Tabloları, StringTable'lar, Hızlandırıcılar, Delphi Formları ve VersionInfo kaynakları, derlenmiş kaynak betikleri olarak görüntülenebilir. Menüler ve Diyaloglar, çalışan bir uygulamada göründükleri gibi de görülebilir.

Kaynakları Kaydetme: Kaynaklar, görüntü dosyaları (*.ico, *.bmp, vb.), betik dosyaları (*.rc), ikili kaynak dosyaları (*.res) veya yazılmamış ikili dosyalar (*. çöp Kutusu).

Kaynakları Değiştirme: Kaynaklar, başka bir dosyada (*.ico, *.bmp, *.re, vb.) bulunan bir kaynakla değiştirilerek veya dahili kaynak komut dosyası derleyici kullanılarak (menüler, iletişim kutuları vb. için) değiştirilebilir ve /veya). Diyalog kontrolleri görsel olarak da ayarlanabilir ve dahili derleyici ile yeniden derlemeden önce ilgili diyalog kontrollerine tıklayıp sürükleyerek yeniden boyutlandırılabilir.

Kaynak Ekleme: Kaynaklar, harici kaynak dosyalarından (*.res) kopyalanarak bir uygulamaya eklenebilir.

Kaynakları Silme: Çoğu derleyici, uygulamalara, uygulama tarafından hiç kullanılmayan kaynaklar ekler. Kullanılmayan kaynakları kaldırmak, bir uygulamanın boyutunu azaltabilir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum