Nearby Share for Windows 1.0.1439.0... (Google)


Nearby Share, başarılı bir şekilde aktarımın yapılabilmesi için akıllı telefonunuzun bilgisayarla eşleştirilmesini gerektirir. Bu aktarım seçeneği, ister herkes, ister yalnızca arkadaşlarınız ve aileniz, ister yalnızca kendi cihazlarınız olsun, cihazınızı kimlerin keşfedebileceğini ve dosya gönderebileceğini kontrol etmenizi sağlayarak güvenlik ve gizliliği ön planda tutar.

Yakındaki Paylaşım, bir görüntüyü veya belgeyi bir akıllı telefonun küçük ekranında yapmak zorunda kalmadan düzenlemeniz veya düzeltmeniz gerektiğinde gözlerinizi kurtaracak - PC'nize aktarın ve işiniz bittiğinde geri alın.

Kurulum ve kurulum süreci basittir, Nearby Share'i Windows PC'nize indirip kurun ve cihaz görünürlük tercihlerini ayarlamak için Google hesabınızda oturum açın (sizinle kimlerin paylaşım yapmasına izin verildiğini seçin). Daha sonra, tercih ettiğiniz hedef kitle ile paylaşmaya başlayabilirsiniz ve bunun tersi de geçerlidir.

Yakındaki Paylaşım, Android 6+ cihazlarda zaten yüklüdür; Android cihazınız için ek bir uygulama gerekmez, ancak varsayılan olarak kapalı olduğu için açmanız gerekecektir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum