Mozilla Thunderbird Supernova 115.10.0 + Portable...

Mozilla Thunderbird Supernova güvenlik, hız ve kullanım kolaylığına öncelik veren bir e-posta istemcisidir. Kolay mesaj arama, özelleştirilebilir görünümler ve IMAP/POP ve RSS desteği gibi çok sayıda yerleşik özelliğe sahiptir.

Mozilla Thunderbird Supernova'nın bu sürüm kanalı, şu anda etkin olan sekmeye veya Alana dayalı olarak sık kullanılan ve bağlamsal seçenekleri sunan tek bir dinamik araç çubuğuna sahiptir. Araç çubuğunu ve pencere düzenini iş akışınıza mükemmel şekilde uyacak şekilde özelleştirerek tam kontrolü elinize alın. Ayrıca, gezinmeyi daha da kolaylaştıran ve göze daha çekici gelen GUI'sinin tamamen yeniden tasarımına sahiptir. 1 (Süpernova) ve 2 (102.x) ekran görüntülerine bakın.

Mozilla Thunderbird Supernova, kuruluşunuzun e-postalarını yönetmek için güvenilir ve güvenli bir seçenek olmaya devam ediyor. Bu e-posta istemcisi, önemsiz posta filtresi gibi size fayda sağlayacak çeşitli güvenlik özellikleri içerir. Bu özellik, gelen tüm postaları verimli bir şekilde analiz eder ve istenmeyen posta olma ihtimalini tespit eder. Ek olarak, filtreden geçebilecek herhangi bir e-postayı manuel olarak seçebilirsiniz. Thunderbird ayrıca, işletmelerin ve devlet kurumlarının yaygın olarak kullandığı dijital imzalama, mesaj şifreleme, S/MIME desteği, sertifika desteği ve güvenlik cihazları dahil olmak üzere üst düzey güvenlik önlemleri kullanır.

Mozilla Thunderbird Supernova, kullanıcıların neredeyse sınırsız sayıda ek özellik kullanmasına izin veren çok çeşitli Mozilla Eklentileri sunar. Bu eklentiler, gereksinimlerinizi karşılayan kişiselleştirilmiş bir e-posta istemcisi oluşturmak için gereklidir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum