Joplin 2.14.20 + Portable...


Joplin, not defterlerinde düzenlenmiş çok sayıda notu işleyebilen bir Açık Kaynak not alma uygulamasıdır.

Notlar işaretleme biçiminde saklanır ve doğrudan Joplin'de veya herhangi bir metin düzenleyici kullanılarak aranabilir, değiştirilebilir, etiketlenebilir. Evernote kullanıcıları notlarını bile içe aktarabilir.

Joplin'in öğrenme eğrisi yoktur. O kadar iyi düzenlenmiş ki, hemen içine atlayabilirsiniz. En üstte, hızla yeni bir not, yapılacak iş veya yeni not defteri oluşturabilirsiniz. Kenar çubuğunu açıp kapatabilir ve hatta düzeni değiştirebilirsiniz.

Herhangi bir iyi metin düzenleyicide olduğu gibi, kalın, italik, kopyala, yapıştır ve daha fazlasını içeren çok sayıda yazı tipi seçeneği vardır.

Hepsinden iyisi, taşınabilir sürümü indirip her yere götürebilirken, Dropbox ve OneDrive dahil en sevdiğiniz bulut hizmetiyle de eşitleyebilirsiniz.

Belirtildiği gibi, Joplin mükemmel, iyi düşünülmüş bir programdır. Düzenin hemen kullanımı kolaydır, bu nedenle öğrenme eğrisi yoktur. Sezgisel bulacağınız ve beklendiği gibi çalışacak birçok şey var. Çok fazla not alıyorsanız ve bunları düzenlemeniz ve yedeklemeniz gerekiyorsa, daha iyi bir not alma programı bulmakta zorlanacaksınız ve bu bir şeyler söylüyor.

Yazar, yukarıdaki yazar bağlantısına giderek veya program içindeki Yardım, Bağış yoluyla yapılabilecek bağışları kabul eder.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum