DuckDuckGo Browser 5.197.0... (ANDROİD)

DuckDuckGo Tarayıcı, arama yaparken ve göz atarken ve hatta e-posta alırken izleme korumalarına erişirken üçüncü taraf izleyicilere karşı kesintisiz koruma sunar. Şu anda geliştirme aşamasında olan Windows ve macOS sürümleriyle Android için kullanılabilir. DuckDuckGo , Chrome/Firefox/Edge/Opera ve Windows 10/11/Mac için de mevcuttur .

Özel Olarak Arayın — DuckDuckGo Özel Arama yerleşik olarak gelir, böylece izlenmeden web'de arama yapabilirsiniz.

Kaçış Web Sitesi Takibi — Tracker Radar, DuckDuckGo'da ziyaret ettiğiniz web sitelerinde gizlenen gizli üçüncü taraf izleyicileri otomatik olarak engeller ve bu izleyicilerin arkasındaki şirketlerin verilerinizi toplayıp satmasını engeller.

Şifrelemeyi Zorunlu Kılın — Daha Akıllı Şifreleme, DuckDuckGo'da ziyaret ettiğiniz siteleri mümkün olduğunda şifreli (HTTPS) bağlantı kullanmaya zorlayarak verilerinizi meraklı gözlerden korur.

E-posta İzleyicileri Engelle (Beta) — E-postaların %70'i, onları açtığınızda sizi izler. E-posta Korumasını etkinleştirmek, hizmetleri değiştirmeden e-posta izleyicilerini engellemek ve adresinizi gizlemek için kolaydır. Uygulama ayarları menüsünden ücretsiz beta sürümü için özel bekleme listesine katılın.

DuckDuckGo uygulaması, sekmeler ve yer işaretleri gibi beklediğiniz göz atma özelliklerinin yanı sıra seveceğiniz gizlilik kontrollerine sahiptir. Gizliliğinizin kontrolünü ele almak, ödün vermek anlamına gelmek zorunda değildir.

Ateş Düğmesine dokunun, Veri Yaz — Sekmelerinizi ve göz atma verilerinizi Ateş Düğmesine bir kez dokunarak temizleyin.

GPC ile Gizlilik Tercihinizi Belirtin — Uygulamada yerleşik olarak bulunan Küresel Gizlilik Kontrolü (GPC), yasal devre dışı bırakma haklarınızı otomatik olarak ifade etmenize yardımcı olmayı amaçlamaktadır. Bu, web sitelerine kişisel bilgilerinizi çeşitli eyaletlerde veya ülkelerde gelecekteki yasal çerçeveler (örn. CCPA, GDPR) kapsamında satmamalarını veya paylaşmamalarını söyleyecektir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum