VSDC Free Video Editor 8.2.2.473 / 8.2.2.474...

VSDC Free Video Editor, video dosyalarını hızlı bir şekilde düzenlemek ve çeşitli görsel ve işitsel efektleri içeren herhangi bir karmaşıklıkta videolar oluşturmak için özel olarak tasarlanmıştır.

Program üstün işlevsellik sunar ve yine de basit ve sezgisel bir arayüz sunarak minimum çabayla videolar üretmenize olanak tanır. VSDC Free Video Editor, Doğrusal Olmayan video düzenleyicisinde güzel bir özellik sunar; bu, nesnelerin herhangi bir boyutta zaman çizelgesinde herhangi bir konuma yerleştirilmesini sağlayacağı anlamına gelir. Ek olarak, bu nesnelerin konumu ve şekli akışkandır ve zamanla değişebilir.

VSDC Free Video Editor, en popüler multimedya cihazları için videolar oluşturmanıza olanak tanıyan, önceden yapılandırılmış geniş bir profil seti ile önceden yüklenmiş olarak gelir. Bu profiller arasında DVD oynatıcılar, iPod/iPhone/iPad, PSP, akıllı telefonlar ve normal telefonlar, Xbox, Sony PlayStation, Zune, Archos, Creative Zen, iRiver, Blackberry ve MP4 oynatıcılar bulunur ancak bunlarla sınırlı değildir. Ayrıca neredeyse tüm ses/video/görüntü ve codec biçimlerini destekler. Dosyalarınızı düzenlemek için ek dönüştürme araçlarına gerek yoktur, bu da onu bağımsız bir medya stüdyosu haline getirir.

VSDC Ücretsiz Video Düzenleyici Özellikleri:
Görsel ve işitsel efektler
Gerekli sonuca ulaşmak için videolarınıza çeşitli görsel ve işitsel efektler uygulayabilirsiniz. Kullanılabilir görsel efektlerin sayısı çok fazla olduğundan, gezinme için beş kategoriye ayrılırlar: renk düzeltme, nesne dönüştürme, nesne filtreleri, geçiş efektleri ve özel efektler.
Alt piksel doğruluğu
Bir sahnedeki nesneler, düzgün animasyon, döndürme, dönüştürme ve hassas göreli konumlandırma sağlayan alt piksel doğruluğu ile konumlandırılır.
Alt piksel çözünürlük standardı
Standart üstü seslendirme
Maske aracı standardı
Chroma Key standardı
Teknik destek standardı

İndirmek İçin Linke Tıklayın...