TeamSpeak 3.6.1...

TeamSpeak 2001'den beri var ve mükemmel ses kalitesi ve düşük bellek ve işlemci kullanımı ile iyice olgunlaştı. Birçok uygulama yıllar içinde güncellenirken TeamSpeak, protokolünün ve temel teknolojisinin tamamen yeniden yazılmasıdır. Kullanıcıların deneyimlerini özelleştirmelerine ve kişiselleştirmelerine olanak tanıyan çok yönlü, sağlam ve genişletilebilir bir çözüm sunan VoIP endüstrisindeki en iyi oyunculardan biridir.

İster yeni bir kullanıcı olun ister eski bir TeamSpeak uzmanı olun, sesli iletişimde yepyeni ve gelişmiş bir deneyim yaşayacaksınız. TeamSpeak'in olağanüstü işlevselliği ve gelişmiş özellikleri, bunların hepsini mümkün kılar. TeamSpeak aracılığıyla iletişim kurmak için özel sunucular kullanılır. Kendi sunucunuzu barındırma veya çeşitli sağlayıcılardan aylık, yıllık veya yıllık olarak kiralama seçeneğiniz vardır. Sunucu bilgilerine sahip olduğunuzda, diğerleri masaüstü veya mobil uygulamalar aracılığıyla bağlanabilir. Sunucunuzun sahibi olarak, kimlerin katılmasına ve katılmasına izin verildiği konusunda tam kontrole sahipsiniz.

TeamSpeak ile olağanüstü ses kalitesini deneyimleyin. Otomatik mikrofon ses ayarı, arka plan gürültüsü azaltma ve yankı giderme özellikleriyle net ve kesintisiz iletişimin keyfini çıkarın. Ek olarak, Konumsal Ses özelliğimiz, 360º ses ortamı sunarak takım arkadaşlarınızı tam olarak duymanızı ve oyun stratejinizi gerçekleştirmede avantaj elde etmenizi sağlar.

Kullanıcıları kaldırma veya belirli kişilerin konuşmasını kısıtlama gibi çeşitli güvenlik seçenekleri mevcuttur. TeamSpeak'in güvenlik önlemleri, sunucunun tamamı veya belirli kanallar için askeri düzeyde şifreleme (TS3, AES tabanlı) teknolojisini kullanan birinci sınıftır. Ek koruma için genel-özel anahtar kimlik doğrulaması, zayıf kullanıcı adları ve parolaları kullanma şeklindeki yaygın uygulamayla mücadele etmek için kullanılır.

Son olarak TeamSpeak, içerdiği temalar, ses paketleri ve tasarımlarla onu nasıl istediğinizi özelleştirmenizi sağlar.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum