Supremo Remote Desktop 4.11.0.2489...


Supremo Remote Desktop, FTP istemcisi benzeri bir arabirimle dosya ve klasörleri aktarmanıza (yükleme ve indirme) izin verir.

Supremo, uzak bilgisayarları internet üzerinden kontrol etmek için kullanılan bir yazılımdır. Uzaktan destek ve sunumlar için Windows için Supremo Remote Desktop yazılımı. Supremo herhangi bir yönlendirici veya güvenlik duvarı yapılandırmasına ihtiyaç duymaz.

Supremo, müşterilere uzaktan yardım ve uzaktan destek için birçok kullanışlı özellik sunar. Dosyaları ve klasörleri (yükleme ve indirme) FTP istemci benzeri bir arayüzle aktarabilirsiniz ve kullanımı çok kolaydır. Dosyaları ve klasörleri, uzak masaüstü penceresi üzerinden basit bir sürükle&bırak yöntemiyle müşterinin bilgisayarına gönderebilirsiniz. Uzak bilgisayardan yerel bilgisayarınıza bir dosya veya klasör indirebilirsiniz.

Supremo, kapsamlı bir adres defteri oluşturmanıza olanak tanır ve uzak bir bilgisayara hızlı bir şekilde bağlanmanın kullanışlı bir bağlantı geçmişini tutar. Çok kullanıcılı sohbet, hizmet olarak kurulum (sistem yeniden başlatıldıktan sonra yeniden bağlanmaya izin verir) ve otomatik yeniden bağlanma gibi çeşitli kullanışlı işlevlere ek olarak

Supremo, güvenli veri şifreleme ve HTTPS kullandığından güvenlik için özel olarak tasarlanmıştır. (SSL) güvenli aktarım protokolü.

Supremo Uzak Masaüstü Özellikleri:
Yönlendirici/güvenlik duvarı yapılandırması yok
Sunumlar için çoklu bağlantılar
Taşınabilir ve hafif, kurulum gerektirmez
Entegre ve çok kullanıcılı Sohbet
Geçmiş ve Adres Defteri
Gelişmiş günlük kaydı
Çift yönlü dosya ve klasör aktarımı
hizmet olarak çalıştır
FTP istemci benzeri arayüz ile dosya aktarımı
Güvenli SSL bağlantısı ve veri şifreleme
Otomatik yeniden bağlanma
Proxy sunucusu, izin verilen IP'ler ve kimlikler için filtreler

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum