Stretchly 1.15.1...

Stretchly, bilgisayarınıza ara vermenizi hatırlatan açık kaynaklı bir uygulamadır.

Birçoğumuz gözlerimizi dinlendirmek ve esnemek için bilgisayarlarımıza ara vermemiz gerektiğini biliriz ama çoğu zaman bunu yapmayız. Stretchly tam da bu sorun için tasarlandı. Sistem tepsisinde bulunur ve istediğiniz zaman ara vermenizi hatırlatabilir.

Stretchly simgesine sağ tıklamak Hakkında, Sonrakine geç, Duraklat, Araları sıfırla, Ayarlar, Girişte başla, Stretchly'niz ve Çıkış öğelerine hızlı erişim sağlar. Şu anda Stretchchly'niz aktif değil.

İlk durağınız Ayarlar olacak. Burada molaların ne zaman verilmesi gerektiğini tanımlayabilirsiniz. Varsayılan olarak, mikro molalar size her 10 dakikada bir 20 saniye durmanızı hatırlatırken, molalar iki mikro moladan sonra 5 dakikalık bir mola vermenizi hatırlatır. Sol veya sağ ok ile herhangi bir zamanı kolayca değiştirebilirsiniz. Ayrıca araları veya mikro araları devre dışı bırakabilirsiniz.

Bir sonraki ayar ekranında ses veya renk düzenini seçebilirsiniz. Son olarak, araları tam ekrana ayarlayabilir, ara fikirlerini gösterebilir ve aralar başlamadan önce bildirimde bulunabilirsiniz.

Aralar göründüğünde, pencere açıldığında isteğe bağlı olarak bunları atlayabilirsiniz.

Stretchly, test ettiğimiz en iyi ergonomi uygulamalarından biridir. Her şey beğeninize göre özelleştirilebilir ve mola fikirleri hoş bir dokunuş.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

Github Sayfasına Gitmek İçin Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum