Opera One 109.0.5097.59 + Portable...

Opera One 109.0.5097.59 + Portable...


Opera One, başlangıçta 1995 yılında bir araştırma projesi olarak başlayan ve bugün hızlı, güvenli ve güvenli bir web tarayıcısı olmaya devam eden ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Taşınabilir sürüm burada mevcuttur . Videolu anlatım mevcut.

Opera One, tüm cihazlarınızda hızlı bir şekilde göz atmaya kaldığınız yerden devam etmenizi sağlar. Tarama verilerini (yer imleri, açık sekmeler, şifreler ve yazılı geçmiş) senkronize etmek için Opera hesabınızda oturum açmanız yeterlidir.

Opera One hızlı olacak şekilde tasarlandı. Daha yavaş bilgisayarlarda hızlandırmak için iyileştirmeler yapıldı. Opera Turbo, yavaş bir internet bağlantısına sahip olanlar için daha hızlı gezinmek üzere sayfaları sıkıştırabilir.

Binlerce uzantı, Opera'yı istediğiniz gibi özelleştirmenizi kolaylaştırır. Beğendiğiniz uzantıları ve temaları doğrudan tarayıcıdaki Opera'nın eklenti kataloğundan indirin. Animasyonlu temalarla sayfalara hayat verebilirsiniz.

Opera'nın adresi ve arama çubuğuyla web'de arama yapmak ve gezinmek kolaydır. Google veya Yahoo! gibi önceden yüklenmiş arama motorlarından birini seçin. veya favori arama motorunuzu seçin. Klavye kısayollarını ve fare hareketlerini de özelleştirebilirsiniz.

Opera One masaüstü tarayıcısında yeni bir 'Lucid Mode' özelliği var. Lucid Mode, TikTok, Instagram, Facebook ve Twitter'daki tüm videoları destekleyen bir video keskinleştirme özelliğidir. Varsa, Lucid Mode'da, eski pikselli videoları temizlemek için özelliği kapatmak veya açmak için tıkladığınız, onları çok daha net ve izlemesi daha keyifli hale getiren kayan bir düğme bulunur. Artık VHS kalitesinde bulanıklık yok - eski videolar ve daha düşük çözünürlüklü orijinal çekimler için çok kullanışlı.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Portable)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum


Yorum Gönder

0 Yorumlar