OpenGL Extension Viewer 6.4.10...


OpenGL Uzantı Görüntüleyici, mevcut OpenGL 3D hızlandırıcınız ve daha fazlasıyla ilgili çok sayıda derinlemesine ayrıntı görüntüler.

OpenGL Uzantı Görüntüleyici, sisteminizde bir arama yapar ve ardından satıcı adını, uygulanan sürümü ve iyi organize edilmiş bir arayüz aracılığıyla oluşturucu adını görüntüler. Özet, uzantılar, görüntüleme modları/piksel biçimleri ve işleme testi kategorilerinden oluşan bir bakışta sol menü sağlar. OpenGL, Vulkan ve CPU gibi bazı raporlar alınabilir.

GLU, GLX ve WGL gibi API'lerle ilgili uzantılar da dahil olmak üzere çok sayıda OpenGL uzantısı, satıcılar ve satıcı grupları tarafından tanımlanır. SGI, bilinen tüm uzantılar için uygun belirtim belgelerinde değişiklikler olarak yazılan belirtimleri içeren bir uzantı kaydı tutar. Bu kayıt ayrıca, diğer ilgili belgeler de dahil olmak üzere, adlandırma kurallarını, yeni uzantılar oluşturmayı ve uygun uzantı belirtimlerini ve kılavuzlarını yazmayı tanımlar.

Ayrıca, uzantı belgelerine ve oluşturucuların yeteneklerine erişebilen Android sürümünün keyfini çıkarabilirsiniz, bu da onu Android uygulama geliştiricileri için mükemmel bir seçim haline getirir.

OpenGL Extension Viewer gibi bir araç, makinenizde neler olduğunu size bildirerek sinir bozucu işleme hatalarını atlamanıza yardımcı olur. OpenGL Uzantı Görüntüleyicisi, öncelikle ayrıntıları nasıl araştırdığı nedeniyle VirusTotal'da birkaç isabet alacaktır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum