NVIDIA Broadcast 1.4.0...

Ses kayıtlarınızın veya çağrılarınızın kalitesini artırmak istiyorsanız, NVIDIA Broadcast harika bir araç olabilir. Ancak, gürültü önleme özelliğinden yararlanmak için PC'nizde uyumlu bir NVIDIA grafik kartına ihtiyacınız olacağını unutmayın. Yapay zekanın yardımıyla NVIDIA Broadcast, arka plan gürültüsünü etkili bir şekilde filtreleyebilir ve sesli ve görüntülü sohbetlerinizin kalitesini artırabilir. İster canlı yayın yapın, ister bir video konferansa katılın, ister sadece arkadaşlarınızla sohbet edin, NVIDIA Broadcast sanal etkileşimlerinizi bir sonraki seviyeye taşıyabilir.

Gürültü ve Yankı Giderme
Klavyede yüksek sesle yazmak, rahatsız edici mikrofon paraziti, rahatsız edici PC hayranları ve rahatsız edici arka plan yankısı ile uğraşmaktan bıktınız mı? Gürültü Giderme ve Oda Yankısı Giderme özelliklerimiz, yalnızca bir düğme tıklamasıyla istenmeyen arka plan gürültüsünü ortadan kaldırmak için gelişmiş AI teknolojisini kullanır. Dikkat dağıtan şeylere veda edin ve kristal netliğinde sese merhaba deyin. İster canlı yayında olun, ister uzak bir toplantıya katılın, NVIDIA Broadcast her zaman yanınızda. Sessiz bir yer bulma veya gürültülü ortamlarda oyuncuları anlamak için mücadele etme konusunda strese girmenize gerek yok. Bu güçlü araç, onu zahmetsiz ve hızlı hale getirir.

Sanal Arkaplan
Yalnızca parmak uçlarınızla anında yaratıcı kontrol elde edin. Arka Plan Kaldırma, Değiştirme ve Bulanıklaştırma ile pahalı ekipmanlara veya karmaşık aydınlatma kurulumlarına yatırım yapmadan arka planınızı özelleştirebilirsiniz. Nerede olursanız olun iş ve oyun için mükemmel olan güçlü yapay zeka yeşil ekran efektleriyle web kamerası yayınınızı kişiselleştirebilirsiniz.

Auto Frame
Auto Frame ile gerçek zamanlı hareket izleme deneyimini yaşayın. Hareket halindeyken bile ilgi odağı olmanızı sağlamak için otomatik olarak kırpar ve yakınlaştırır.

Video Paraziti Giderme
NVIDIA Broadcast ile, genellikle düşük ışık senaryolarında karşılaşılan görsel bozulmaları ortadan kaldırarak daha keskin ve net bir görüntü elde ederek web kamerası çekimlerinizin kalitesini yükseltebilirsiniz.

Göz teması
Göz Teması (şu anda beta) ile, AI teknolojisi sayesinde yana bakarken veya not alırken bile doğrudan kameraya bakıyormuş gibi görünebilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
•BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
•YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
•INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
•DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
•GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum