NormCap 0.5.4...


NormCap, farklı türde bir ekran yakalama aracıdır; OCR desteklidir ve resimler yerine metin yakalar.

NormCap'i kullanmak nispeten basittir; NormCap'i başlatın ve pembe bir kenarlık görünene kadar bekleyin. Ardından farenizle ekranda bir bölge seçin ve tanınan metni panodan istediğiniz yere yapıştırın.

Ayarlara sağ üstteki dişli çark simgesinden erişilebilir. Tanımaya çalıştığınız dil(ler)i ayarlardan ayarlayabilirsiniz. Seçim dikdörtgeninin yanındaki yıldız ve kabile simgeleri, etkin yakalama modunu gösterir. NormCap, web sitelerinden metin kopyalamayı çocuk oyuncağı haline getiren harika küçük bir araçtır. Ayrıca, metni vurgulayarak kopyaladıysanız, alttaki arka plan ve metin boyutu da dahil olmak üzere üretilen kopyayı kesinlikle deneyimlemişsinizdir; NormCap bunu çözer.

Bir yakalamayı iptal etmek veya NormCap'ten çıkmak için;

Ayarlar menüsü, iki çekim modu arasında geçiş yapmanızı sağlar:
Ham Modu - Kabile sembolü ile işaretlenmiştir, algılanan metni OCR yazılımı tarafından algılandığı gibi çıkarır. Metni tanındığı gibi tutar, yani satır sonlarını kaldırmaz.

Ayrıştırma Modu (varsayılan) - Yıldız simgesiyle gösterilir, metin konumu gibi ek bilgileri hesaba katabilen belirli uygulanan kurallara dayalı olarak çıktının bazı biçimlendirmelerini gerçekleştirir. İlk adımda, her kural bu tür metinlerden sorumlu olma olasılığını belirlemek için bir puan hesaplar.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum