MAME (Multiple Arcade Machine Emulator) 0.264...

MAME (Multiple Arcade Machine Emulator), mevcut makinenizde eski atari oyunlarının keyfini çıkarmanıza izin vermek için tasarlanmıştır. Ön uç olarak da mevcuttur: MAMEUI , IV/Play ve Emu Loader .

MAME'yi orijinal atari oyununun ROM'unun ve disk verilerinin görüntüleri ile birlikte kullandığınızda, bu oyunu modern bilgisayarlarda olabildiğince yakın bir şekilde yeniden üretmeye çalışır. Şu anda 1970'lerin sonlarından günümüze birkaç bin klasik atari oyununu taklit ediyor. Bununla birlikte, tıpkı klasik bir atari salonundaymış gibi en sevdiğiniz çocukluk oyunlarını oynamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Buradaki temel amaç onlarca yıllık yazılım geçmişini korumaktır. Elektronik teknolojisi hızla ilerlerken MAME, donanımı ve nasıl çalıştığını belgeleyerek bu eski yazılımın kaybolmasını veya unutulmasını önler ve ardından kaynak kodu bu belgeleme işlevi görür.

Yaygın inanışın aksine, MAME öncelikle belgelerin doğruluğunu doğrulamak için kullanılır. MAME ve kardeş projesi MESS (Multi Emulator Super System) genişlemek için birleşerek MAME'nin ilk odak noktası olan arcade video oyunlarının yanı sıra diğer birçok bilgisayarı, video oyun konsolunu ve hatta hesap makinesini belgelemesine olanak sağladı.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum