Kodi 21.0 RC2 / 21.0...

Kodi 21.0 RC2 / 21.0...


Windows, Linux, macOS ve Android için Kodi, ücretsiz ve Açık Kaynak yazılımlı bir medya oynatıcı ve dijital medya eğlence merkezidir.

2003 yılında benzer düşünen bir grup programcı tarafından oluşturulan Kodi, dünya çapındaki gönüllüler tarafından yürütülen ve geliştirilen kar amacı gütmeyen bir projedir. 30'dan fazla dilde mevcuttur.

Kodi, bilgisayarınız için standart bir medya oynatıcı uygulaması olarak çok iyi işlev görse de, HTPC'niz için mükemmel bir arkadaş olacak şekilde tasarlanmıştır. Neredeyse sonsuz sayıda uzaktan kumanda, güzel arayüzü ve güçlü dış görünüm motoruyla Kodi'yi koltuktan kullanmak doğal hissettirir ve ev sinema sisteminiz için ideal çözümdür.

Şu anda Kodi, etraftaki neredeyse tüm popüler ses ve video formatlarını oynatabilir. Ağ oynatma için tasarlanmıştır, böylece multimedyanızı evin herhangi bir yerinden veya mevcut hemen hemen her protokolü kullanarak doğrudan internetten yayınlayabilirsiniz. Medyanızı olduğu gibi kullanın: Kodi, CD'leri ve DVD'leri doğrudan diskten veya görüntü dosyasından, neredeyse tüm popüler arşiv biçimlerini sabit sürücünüzden ve hatta ZIP ve RAR arşivlerindeki dosyaları oynatabilir. Ayrıca medyanızı tarar ve otomatik olarak kutu kapakları, açıklamaları ve fanartlarıyla tamamlanmış kişiselleştirilmiş bir kitaplık oluşturur. Çalma listesi ve slayt gösterisi işlevleri, bir hava tahmini özelliği ve birçok sesli görselleştirme vardır. Kurulduktan sonra, bilgisayarınız tamamen işlevsel bir multimedya müzik kutusu haline gelecektir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum

Yorum Gönder

0 Yorumlar