ET All-in-One Optimization Script 5.3...


ET All-in-One Optimization Script Dosyası şu anda Windows 10 Home 22H2, Windows 11 Enterprise 22H2 ve Windows 8.1 Build 9600'de çalışmaktadır (kısmi destek). Microsoft3DViewer, MicrosoftPowerBIForWindows, Print3D XboxApp, ScreenSketch YourPhone PicsArt-PhotoStudio EclipseManager ve çok daha fazlasının kaldırılması gibi bu uygulamada tonlarca şey var.
Gereksiz Başlangıç ​​uygulamalarını ve daha fazlasını da devre dışı bırakabilirsiniz. Dahil olanların tam (ve uzun) bir listesi yazarın deposunda mevcuttur. Ayrıca , uygulama GUI'sinden kayıt defterinizi yedekleme, bir geri yükleme noktası oluşturma vb. seçeneğiniz de vardır .

ET All-in-One Optimization Script Dosyasını çalıştırdığınızda (yönetici ayrıcalıkları gerektirir), iki özel ilgi alanına ayrılmış basit bir arayüzle karşılaşırsınız; Performans Ayarlamaları, Görsel Ayarlamalar, Gizlilik ve Diğer. Tüm Öğeler varsayılan olarak işaretlidir, ancak değiştirmek veya devre dışı bırakmak istemediğiniz öğelerin işaretini kaldırabilirsiniz. En üstte, Yedekleme ve Geri Yükleme seçenekleriniz listelenir ve tıkladığınız anda devreye alınır - ve bir sorunla karşılaşmanız durumunda bu seçenekleri kullanmanızı öneririz. Ayrıca Msconfig, Cleanmgr, UAC Ayarları, Olay Görüntüleyici vb. gibi Ekstralara da erişebilirsiniz.

ET All-in-One Optimization Script Dosyası, son derece kullanıcı dostu bir süreçle makinenizi zayıflatmak ve optimize etmek istediğinizde güçlü bir etkiye sahiptir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...