Drop Icons 2.1.1...


Bırakma Simgeleri, standart dosya seçimine ve basit bir sürükle ve bırak özelliğine izin vererek işlemi olabildiğince basit hale getirir. Arayüzü de aynı derecede basittir, herhangi bir ayar vb. gerektirmez.

Drop Icons, İngilizce ve İspanyolca arasında zahmetsizce geçiş yapmanızı ve tema rengini tercihinize göre özelleştirmenizi sağlar. Varsayılan olarak, simgeler aynı klasöre kaydedilir, ancak bunları istediğiniz belirli bir klasöre kaydetme seçeneğiniz de vardır. Anahtarlar dışında, yapılandırmalarınızı bir .ini dosyasına da kaydedebilirsiniz.

Oluşturulan simgeler yüksek kalitededir ve 16, 32, 48, 64, 128 ve 256 piksel dahil olmak üzere çeşitli boyutlarda gelir. Bırakma Simgeleri, önceden eklenmiş bir görüntünün çoğaltılmasını engeller; gerekirse küçük simgeler bile oluşturabilirsiniz. Son olarak, uyarlanabilir köşeler özelliği, işletim sistemi sürümünüze bağlı olarak yuvarlak veya basit köşeler arasında seçim yapmanızı sağlar. Bırakma Simgeleri ayrıca size Topmost'u etkinleştirme veya devre dışı bırakma seçeneği sunar.

Gerekirse geliştiricinin deposunda ayrıntılı bir kullanım kılavuzu bulunur.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum