darktable 4.6.1 + Portable...


darktable, fotoğrafçılar için sanal bir ışıklı masa ve karanlık oda olması amaçlanan bir Açık Kaynaklı fotoğrafçılık iş akışı uygulaması ve ham geliştiricisidir.

darktable, uygulamayı ilk çalıştırdığınızda faydalı bulabileceğiniz ipuçları içerir. Klasörlerden, kameralardan ve birkaç düzine diğer olasılıktan görüntüleri içe aktararak veya toplayarak başlayacaksınız. GIF resimlerinin desteklenmediğini ve içe aktarırken sağ tıklama seçeneğinin olmadığını fark ettik. Ana pencerede, fareyi üzerlerine getirerek keşfedebileceğiniz birçok küçük simge bulacaksınız. Kullanılabilir bir Dosya menüsü olmadığından, bu bir zorunluluktur. Örneğin, G simgesi size Google'daki G'yi hatırlatır, ancak G "gruplanmış resimleri daralt" anlamına gelir.

Fotoğraflarınızı yükledikten sonra, herhangi bir değişiklik yapmak için ışıklı masayı veya karanlık odayı seçebilirsiniz.

Lighttable, coğrafi etiketleme, stiller, meta veri düzenleyici, etiketleme ve daha fazlasını içerir.

Karanlık oda, pozlama değişiklikleri, gölgeler ve parlak noktalar, parlaklık, doygunluk ve daha fazlasını içerir.

darktable şüphesiz fotoğrafçılara yöneliktir. Biraz kaybolduğumuzu kabul ediyoruz, fotoğrafçı değiliz, ancak özelliklerin zenginliği profesyonel bir uygulama gibi geliyor.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum