CustomMenu 1.0.8...

Tercih ettiğiniz uygulamalar, klasörler, Windows ayarları ve apletler dahil olmak üzere sonsuz sayıda menü öğesine sahip çok sayıda alt menüye sahip olabilirsiniz. Bunlara erişmek çok kolaydır - masaüstünüzde sağ tıklayın.

CustomMenu, kullanıcılara orijinal Windows menüsünü değiştirmek için yeni ve özelleştirilebilir bir şablon sağlamayı amaçlamaktadır. Bu, kullanıcıların daha hızlı ve daha verimli bir kullanıcı deneyimi için sık kullanılan öğeleri eklemesine olanak tanır. Windows anahtarını kullanarak program aramak yaygın bir uygulama olsa da, programların tüm taşınabilir sürümleri doğru bir şekilde tanınmayabilir. CustomMenu, aralarından seçim yapabileceğiniz özel listeler sağlayarak bu sorunu çözer.

Orijinal menünün gerekli olduğu durumlarda, kullanıcılar Control kısayol tuşunu basılı tutabilir ve özel menüyü devre dışı bırakmadan masaüstünü sağ tıklatarak menüyü getirebilir. Ayarlar paneli, kullanıcıların menüye eklenen programların başlıklarını özelleştirmesine ve imleç üzerine getirildiğinde her öğe için kişiselleştirilmiş ipuçları sağlamasına olanak tanır. Bu özellik, kullanıcıların yeni yüklenen yardımcı programların amacı hakkında daha fazla bilgi edinmelerini sağlar.

Kullanıcılar, oyun, iş ve filmle ilgili uygulamalar gibi menü karmaşasını önlemek için kendi özel iş akışlarına yönelik alt menüler oluşturabilir. Bu, daha düzenli ve akıcı bir menü sağlar. Son olarak CustomMenu, çeşitli Windows ayarları kategorilerinde manuel olarak arama yapma ihtiyacını ortadan kaldırarak kullanıcılara verimli ve kişiselleştirilmiş bir deneyim sunar.

Bu, Windows Başlat Menünüzün ve hatta mevcut masaüstü içerik menünüzün kaotik dağınıklığı için harika bir çözümdür.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum