Antivirus Removal Tool 2024.03...


Antivirüs Temizleme Aracı , birden çok antivirüs yazılımını algılayıp makinenizden kaldırmak için taşınabilir bir seçenek sunar.

Antivirüs Temizleme Aracı, Windows Onarım Araç Kutusu'nu sunan aynı aygıttandır. Mevcut ve geçmiş kurulumları tanımlayabilir ve resmi özel kaldırıcılar sağlayabilir. Bu resmi kaldırıcılar, virüsten koruma programının geride bıraktığı tüm dosyaları, sürücüleri, hizmetleri ve kayıt defteri kayıtlarını tamamen siler.

Avast'tan ZoneAlarm'a kadar birçok kaldırıcıyı tek bir merkezi konumda toplayan bu araç harika bir fikir. Arayüz, kullanım kolaylığı için belirgin bir şekilde işaretlenmiş işlevler/seçeneklerle düzenlidir. Yüklü olan tüm virüsten koruma yazılımlarının bir özetini en üstte alacaksınız, yani bir tanesini unutmuş olsanız bile, Antivirüs Temizleme Aracı onu bulacaktır.

Virüsten Koruma Temizleme Aracı dört bölüme ayrılmıştır: Şu anda yüklü olan virüsten koruma programlarını belirleyin, Geçmişteki virüsten koruma programlarının yüklemelerinden kalanları arayın, Windows yerleşik işlevini kullanarak kaldırın ve son olarak, üretici tarafından sağlanan özel kaldırıcıyı çalıştırın.

Antivirüs Temizleme Aracı aşağıdaki senaryolarda yardımcı olabilir:

Olası çakışmalardan kaçınırken yeni bir antivirüs kurmak istiyorsunuz; şu anda yüklü olanı ve daha önce yüklenmiş olanlardan kalanları olabildiğince tamamen kaldırmak istiyorsunuz.
Normal kaldırma başarısız oldu ve bozuk bir sistemle baş başa kaldınız.
Normal kaldırma işlemi tamamlandı, ancak şimdi yeni kaldırdığınız virüsten koruma yazılımıyla ilgili sorunlar yaşıyorsunuz.
Bilgisayarınızda iki veya daha fazla etkin virüsten koruma programı olduğu ve bunları tamamen kaldıramadığınız için sorunlar yaşanıyor. Eksiksiz antivirüs koruması ve cihazlarınızı, verilerinizi ve gizliliğinizi korumak için Malwarebytes kullanmayı düşünün.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum