Slimjet Browser 42.0.3.0 + Portable...

Slimjet Browser 42.0.3.0 + Portable...


Slimjet, çok daha kısa sürede daha fazlasını yapabilmeniz için birçok akıllı ve kullanışlı özelliği entegre eden Chromium tabanlı bir projedir.

Harici eklentiler arama zahmetine katlanmadan çok daha kısa sürede daha fazlasını yapmak için birçok akıllı ve kullanışlı özelliği bir araya getirir. Ayrıca, tarayıcı görünümünü ve davranışını kişisel tercihlerinize en uygun şekilde özelleştirmek için birçok seçenek ve ayar ekler.

Slimjet, kapsamlı indirme yöneticisi aracılığıyla dosya indirmelerini güvenli bir ortamda yönetmenize izin verir. Ayrıca, esnek çeviri web sayfası araçları ve daha güçlü özellikler sağlayan ek düğmeler eklemenize izin veren son derece özelleştirilebilir bir araç çubuğu içerir. Kullanıcı arayüzü basittir, gezinmeyi çok rahat hale getirir. Adres çubuğuna bir URL girerek veya popüler motorlardan biri aracılığıyla özel bir alan aracılığıyla hızlı arama yaparak web sitelerine hızlı bir şekilde erişebilirsiniz. Ayrıca, Chrome'daki temel parola yöneticisini değiştirmek için kullanılabilecek bir Akıllı form doldurucuya sahiptir. Ve en sevdiğiniz çevrimiçi hesaplarda tek tıkla gezinmeye izin verir.

Slimjet, tek bir tıklama ile bir bağlantı, metin veya resim paylaşmak için Facebook entegrasyonunu destekler. Ayrıca, YouTube videolarını çeşitli biçimlerde ve çözünürlüklerde indirmek için bir Youtube video indiricisine de erişebilirsiniz. Ayrıca videoları mp3'e dönüştürebilirsiniz. Ek olarak Slimjet, herhangi bir resmi yüklemeden önce fotoğraflara otomatik olarak çerçeveler ve diğer efektler eklemenizi sağlayan Fotoğraf Salonu'nu içerir. Ayrıca, otomatik görüntü sıkıştırma ile 20 kata kadar daha hızlı olabilen Anında fotoğraf yüklemelerine olanak tanır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum

Yorum Gönder

0 Yorumlar