PotPlayer 1.7.22125 + Portable...


PotPlayer, TV kanallarını, altyazıları ve görünümleri destekleyen kapsamlı bir video ve ses oynatıcıdır. Taşınabilir versiyonu da mevcuttur.

Bu, KMPlayer'ın çok daha gelişmiş/hızlı bir sürümüdür ve ffdshow ve yalnızca Korece video/sohbet ağına bağlanmak için başka bazı seçenekler içerir. Kullanıcı arabirimi basittir ve beceri düzeyiniz ne olursa olsun sorunsuz ve kolay multimedya kullanımı sağlar.

PotPlayer'ın ses çıkışındaki ayarlamalar, sağlanan ekolayzır ve parlaklık, kontrast vb. video çıkışı aracılığıyla kolayca ince ayar yapılabilir ve tümü kontrol panelinden gerçekleştirilir. Ek olarak, altyazı ekranı konumlarını ve yazı tiplerini değiştirebilir ve ses çalmayı istediğiniz zaman yavaşlatabilir veya hızlandırabilirsiniz. Beğendiğiniz bir ses/video kurulumu bulduğunuzda, ileride kullanmak üzere kaydedilebilir.

PotPlayer sorunsuz oynatmayı destekler (tek seferde bin adede kadar AVI/WMV/MKV/MPG dosyasına, karışık kaplara izin verilir), açılan son 200 dosyada otomatik devam etmeye, tamamen yapılandırılabilir XML dış görünüm dosyalarına ve ayrıca bir D3D özel moduna sahiptir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum