Microsoft Edge 125.0.2528.0 Canary / 125.0.2518.0 Dev / 124.0.2478.39 Beta...

Microsoft Edge, Chromium Açık Kaynak projesine ve diğer Açık Kaynak yazılımlarına dayalı ücretsiz bir web tarayıcısıdır. Windows, Mac ve Android için kullanılabilir.

Her iki tarayıcı da Chromium tabanlı olduğundan, Google Chrome'u kullanmış olan herkes yeni Microsoft Edge ile kendini hemen evinde hissedecektir. Şu anda 64 bit işletim sistemine ihtiyacınız olacak.

Başlangıçta, kurulum sırasında bağlantılarınızı, sık kullanılanlarınızı ve ayarlarınızı içe aktarabilirsiniz. Deneyiminizi uyarlamanıza olanak tanıyan özelleştirilebilir seçenekler mevcuttur. Ayrıca, cihazlar arasında içe aktarma ve eşitleme yapma yetkiniz de vardır.

Arayüz temiz ve kullanımı kolaydır. Bir sayfayı okumak için ses seçenekleri düzgün bir özelliktir ve iyi çalışır. En popüler uzantılar Microsoft Store'da da mevcuttur.

Microsoft Edge, umduğumuz ve beklediğimiz gibi, birçok kişinin artık varsayılan web tarayıcısı olarak seve seve kullanacağını düşündüğümüz temiz, basit, kullanıcı dostu bir web tarayıcısı sunuyor; bu, çok az kişinin Internet Explorer ile istediği bir şeydi.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum