Gaming Debloater 1.4...


Gaming Debloater, özelleştirilmiş bir sürüm olduğu için Windows 11 Debloater'ı tanıyanlara tanıdık gelecektir . Gaming Debloater, orijinal programda bulunan özelliklerin ve kategorilerin çoğunu korur ancak makinenizin oyun performansını artırmayı amaçlayan çeşitli ayarlamalar içerir. Gaming Debloater'da sunulan bazı ayarlar, Windows 11 Debloater'da bulunanlara benzer olsa da, emin olun, hepsi özellikle oyun deneyiminizi optimize etmeyi hedefliyor.

Gaming Debloater ile çeşitli üçüncü taraf araçlarını kurma veya kaldırma olanağına sahipsiniz. Gaming Debloater'da listelenen araçların oyun deneyiminizi geliştirmek için özel olarak tasarlandığını unutmamak önemlidir. Buna Adobe, Java ve fotoğraf/video oynatıcılar gibi araçlar dahildir ancak bunlarla sınırlı değildir. Ayrıca, Windows uygulamalarını yükleme veya kaldırma seçeneğiniz de vardır.

Gaming Debloater, başlatma hızını artırmayı ve uykuyu engellemeyi amaçlayan çeşitli Windows hizmetlerinin devre dışı bırakılmasına izin verir. Ek olarak, yazılım Windows Gezgini'ni kişiselleştirmek için bir dizi Windows ince ayarı, kullanıcı arabirimi özelleştirme seçeneği ve araçları sağlar.

Gaming Debloater, bilgisayarınızı yavaşlatabilecek ve gecikme sorunlarına neden olabilecek gereksiz özellikleri, işlevleri ve seçenekleri kaldırmanıza izin vererek onu oyun oturumları sırasında sisteminizin performansını artırmaya yardımcı olabilecek mükemmel bir araç haline getirir.

Gaming Debloater'da bulunanlar gibi eylemler gerçekleştirilirken her zaman tavsiye edilir; bir sorunla karşılaşırsanız diye bir geri yükleme noktası oluşturmalı ve verilerinizi yedeklemelisiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum