Edge Remover 2.7 + 1.5...


Edge uygulamasını bu programla kaldırın ve seçtiğiniz herhangi bir yeni tarayıcı uygulamasını maksimum verimlilik için işletim sisteminizle ilişkilendirin

Edge Remover'ın arkasındaki fikir, Edge ile ilişkili dosyaları kaldırma sürecini daha hızlı ve daha kolay hale getirmektir. Edge Remover, kaldırma işlemi için tüm ağır işleri üstlenir ve bu da onu her türden kullanıcı için iyi bir seçim haline getirir. (Edge WebView bu komut dosyasında kaldırılmayacaktır. Ayrıca, Edge Webview'in güncellenmesi nedeniyle EdgeUpdate kaldırılmaz ve Edge'i indirmez.)

Geçerli sürümde kullanıcı arayüzü yoktur; exe'yi yönetici olarak çalıştırın ve konsol benzeri bir ekran açılır ve bittiğinde sizi bilgilendirir. Önceki sürümler bir kullanıcı arayüzü içeriyordu, ancak geliştirici, optimum performans için komut dosyasını basitleştirmeyi seçti.

Öğeleri sistemden kaldıran herhangi bir uygulamada olduğu gibi, önceden bir yedekleme veya geri yükleme noktasına sahip olmak her zaman iyi bir fikirdir.

Edge Remover, Windows kullanıcılarının Microsoft Edge Chromium ve Edge UWP'yi cihazlarından nispeten kolaylıkla kaldırmasına yardımcı olacaktır. Edge Remover'ı kullandıktan sonra Microsoft Edge'i yeniden yüklemeyi de test ettik ve herhangi bir sorunla karşılaşmadık.

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (2.7)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum