7-Zip 24.04 Beta / 23.01...


7-Zip, birden çok biçimde sıkıştırılmış dosyaları ayıklamak veya oluşturmak için yüksek sıkıştırma oranına sahip bir dosya arşivleyicisidir. 7-Zip, GNU LGPL lisansı altında açık kaynaklı ücretsiz, açık kaynaklı bir yazılımdır.

Basit ve gezinmesi kolay bir arayüze sahiptir. Ana araç çubuğu en çok kullanılan özelliklerini içerir ve çeşitli menüler daha derine inmenizi sağlar. Örneğin, çıkartma düğmesi, dosyanız için varsayılan hedef dizine hızlı bir şekilde göz atmanızı veya kabul etmenizi sağlar. Aynı zamanda Görünüm menüsü bir Klasör Geçmişi içerir ve Sık Kullanılanlar menüsü on adede kadar klasör kaydetmenize olanak tanır. Ayrıca, arşiv dosyalarını klasörler halinde görüntüleyerek ve sürükle ve bırak işlevlerine sahip bir araç çubuğu sağlayarak Windows Gezgini menüleriyle entegre olur. Ayrıca tek veya çift bölmeli görünüm arasında geçiş yapabilirsiniz.

7-Zip, LZMA sıkıştırmalı 7z formatında yüksek sıkıştırma oranına sahiptir. Paketleme ve paketten çıkarma 7z, XZ, BZIP2, GZIP, TAR, ZIP ve WIM'i destekler. Ayrıca ARJ, CAB, CHM, CPIO, CramFS, DEB, DMG, FAT, HFS, ISO, LZH, LZMA, MBR ve MSI, NSIS, NTFS, RAR, RPM, SquashFS, UDF, VHD, WIM, XAR ve Z.7

-Zip, 7z ve ZIP formatlarında AES-256 şifrelemeye, 7z formatı için kendi kendine ayıklama özelliğine, Windows Kabuğu ile entegrasyona, bir Dosya Yöneticisine, bir komut satırı sürümüne ve hatta eklentilere sahiptir.

İhtiyaçlarınıza bağlı olarak 32 bit veya 64 bit yükleyici mevcuttur.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum