Winreducer Ex-Series 3.9.3.0 + Türkçe Yama...

WinReducer EX-Serisi, Windows İşletim Sistemi günlük kullanımınızı her açıdan yönetmek için tüm araçları sağlar! Expert Series yazılımının tüm entegre araçlarını kullanarak, bir ISO'dan tüm Windows İşletim Sistemleri sürümlerini yapılandırabilir, özelleştirebilir, değiştirebilir ve güncelleyebilirsiniz:
Windows 7
Windows 8.0
Windows 8.1
Windows 10
Windows 11

v0.xxx'ten v3.5.xx'e kadar önceki tüm WinReducer EX-Serisi yazılımları, aşağıdakileri kaldırarak veya yapılandırarak Windows kurulumunuzu optimize etmek için önceki tüm özelleştirme seçeneklerine erişebilirsiniz.

Görünüm:
Uzman Seçenekleri
ISO
Ayarları Yükle/Kaydet
İnce Ayar
Katılımsız
Windows Uygulamaları
Windows Bileşenleri
Windows Sürücüleri
Windows Özellikleri
Windows Yükleme Sonrası
Windows Kayıt Defteri Entegratörü
Windows Hizmetleri
Windows Güncellemeleri

WinReducer EX Serisi, Windows 7, 8.0, 8.1, 10 ve 11 ile uyumludur.

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (32 Bit)

NOT: BANA AİT OLAN TÜRKÇE YAMA 3.9.1.0 SÜRÜMÜNE AİTTİR. 3.9.2.0 SÜRÜMÜNE AİT 3.74 SÜRÜMLÜ TÜRKÇE YAMA YENİ OLDUĞU İÇİN ÇALIŞMAYABİLİR. TEST ETMEDİM...

Not1: Türkçe dil yaması 18.07.2023 tarihi itibariyle güncellenmiş ve Türkçe karakter dil desteği gelmiştir... (%3-5 kadarlık bir bölüm de Türkçe karakter desteği gelmemiştir. Açıklamalar ya da Menüler de de zamanla düzeltmeler olacak. Güncelledikçe konu da güncellenecektir. 40 saat kadar uğraştırdığı ve sıkıldığım için bir süre düzeltme yapmayacağım...)

Not2: Winreducer kullanımıyla alakalı Youtube Videolarım sekmesinde videom vardır. Blog sayfasının arama kısmına "Winreducer" yazıp detaylı anlatımına ve Türkçe Yama' nın nasıl kurulduğuna dair bilgi edinebilirsiniz...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum