Windows Package Manager (WinGet) 1.8.924 Preview / 1.7.10861...

Windows Paket Yöneticisi, Windows 10'u yüklemek için bir komut satırı aracı ve bir dizi hizmetten oluşan kapsamlı bir paket yöneticisi çözümüdür.

Paket yöneticisi, yazılımı yüklemeyi, yükseltmeyi, yapılandırmayı ve kullanmayı otomatikleştiren bir sistem veya araçlar kümesidir. Çoğu paket yöneticisi, geliştirici araçlarını keşfetmek ve yüklemek için tasarlanmıştır. İndirdiğiniz dosya appxbundle ile bitecek . Dosyaya çift tıklayın ve Powershell'i veya Komut İstemi'ni açın ve winget yazın . Komutlar şunları içerir: kur - Verilen uygulamayı yükler gösteri - Bir uygulama kaynağı hakkında bilgi gösterir - Uygulama kaynaklarını yönet Ara - Uygulamalar hakkında temel bilgileri bulun ve gösterin.

Hash - Karma yükleyici dosyalarının doğrulanmasına yardımcı olur.
Bir bildirim dosyasını doğrular.

Önizleme Notları: Bu, Windows 10 (1809+) ve Windows 11 için Windows Paket Yöneticisi 1.4 derlemesinden sonraki üçüncü geliştirme derlemesidir. Bu derleme, Windows Insider Dev derlemelerine ve Windows Package Manager Insiders'a yayınlanacaktır. Bu sürümde deneysel özellikler etkinleştirildi. Windows Özelliklerini etkinleştirmeye yönelik deneysel özellik artık desteklenmekte ve bu sürüme dahil edilmektedir. Artık, etkinleştirmek istediğiniz Windows özellik adını (ör. netfx3) yükleyici bildiriminizdeki WindowsFeature alanında belirtebilirsiniz.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum