Vivaldi 6.7.3327.3 Snapshot...


Vivaldi beta, 1994 yılında orijinal Opera Web Tarayıcısı kurucularından gelen ücretsiz bir web tarayıcısıdır ve gelecek sürümü önizlemenizi sağlar. Kararlı sürümü buradan indirin .

Google Chrome'a ​​​​benzer bir arayüze sahiptir. Adres çubuğunun yanında varsayılan olarak ileri, geri, yenile ve ana sayfa tuşları bulunur. Yeni sekmeler basit + sekmesi ile açılır ve X sekmesi ile kapatılır. Yer imlerine, postaya (henüz mevcut değil), indirmelere, kişilere ve notlara hızlı bağlantılar içeren küçük bir kenar çubuğu vardır. Sol alta doğru, durum çubuğunun hemen üzerinde, seçenekler dişli çark simgesi, sağ üste veya hatta insanların ilk arayacakları kenar çubuğuna getirilirse daha anlamlı olur.

En alta bakabilirsiniz ve taramayı hızlandırmak için resimleri gösterme veya gizleme ve yalnızca önbelleğe alınmış resimleri görüntüleme seçeneğini bulacaksınız. Bir web sayfasında, okumakta güçlük mü çekiyorsunuz? Yakınlaştırmak veya uzaklaştırmak ve sıfırlamak için çubuğu kaydırmanız yeterlidir. Gri tonlama ve yoğunlaştırma da dahil olmak üzere filtrelerden 3B'ye ve yazı tiplerine kadar bir sayfanın 15 farklı şekilde nasıl oluşturulduğunu değiştirerek bu iki özellik arasında çıldırabilirsiniz. Bu özellik, bir web sayfasını okumakta zorluk çeken veya eğlenmek için harika.

Vivaldi, kalabalık ve sesli bir tarayıcı pazarına giriyor. İnsanlar sevdiklerini uzun süre sevme eğilimindedirler. Vivaldi'nin adı tam olarak dilden düşmez, ancak şimdiye kadar burada mükemmel bir şey var. Bir sonraki büyük şey olabilir mi?

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum