The Sims™ 4...



Benzersiz Sim'ler Oluşturun
Kendine has görünümleri, dinamik kişilikleri ve enteresan ilgi alanlarıyla istediğiniz gibi şekillendirip yön verebileceğiniz çeşit çeşit Sim var. Hayallerinizi gerçekleştirmek için güçlü özelleştirme özelliklerini kullanın. Kendinizi, en sevdiğiniz ünlüleri, fantezilerinizi ya da arkadaşlarınızı yaratın! Ruh halinize göre Sim'lerinizin giysilerini değiştirin. Tuhaf karakter özellikleri ve büyük hedeflerle Sim'lerinize derinlik ve anlam katın.
Mükemmel Evi İnşa Edin
İnşa Modu ile Sim'lerinize ideal evler tasarlayın. Yerleşim düzenini planlayın, mobilyaları seçin, peyzajı ve araziyi değiştirerek hayallerinizdeki evi inşa edin. Havuz, bodrum katı ve bahçe bile ekleyebilirsiniz. Evin son hali hoşunuza gitmedi mi? Yeni fikirler ve tasarımlarla kolayca sil baştan yapın.
Canlı Dünyaları Keşfedin
Sim'leriniz yeni toplulukları ziyaret ederek sosyal ağlarını genişletebilir, arkadaşlarıyla takılabilir ya da unutulmaz partiler verebilir.
Hayatı Oynayın
Doğumdan yetişkinliğe, seçimleriniz Sim'lerinizin hayatlarını her yönüyle etkileyecek. Yaşamları boyunca yetenek edinin, hobiler kazandırın, Sim'inizin sevdiği şeyi bulun ve yeni aileler kurun.
Yaratıcılardan Oluşan Topluluğu Keşfedin
Oyuna içerik ekleyip kendi kreasyonlarınızı paylaşabildiğiniz Galeri'yi kullanarak sizin gibi oyuncuların oluşturduğu ağdan ilham alın. Favori Sim'lerinizi, evleri ve dayalı döşeli odaları indirin, beğenin ve onlara yorum yazın. Topluluğa girin ve eğlenceye katılın!

Satın Almak İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...

YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/

NOT: Blog sayfam da ücretli yazılımların alternatifi ücretsiz yazılımlar, youtube videolarım, ücretsiz oyun bildirimleri paylaşmaktayım. Kısaca yasal olması şartıyla paylaşımlar yapmaktayım. Blog sayfam da soru ve görüşlerinize açığım. Günlük uygulama paylaşmaktayım. Sizleri de blog sayfama beklerim...

NOT2: Güvenilir olduğunu düşündüğüm blog sayfam "uygulamagunlugu06" gelerek yorum ya da tavsiyelerinizi yazabilirsiniz. Aynı zaman da yasal uygulamaları hızlıca indirebilirsiniz. Hem youtube kanalımda hem de blog sayfam da yorumlarınızla bana katkıda bulunabilirsiniz. (Tabiki saygı sınırlarını aşmamak kaydıyla...) Ve sormak istediğiniz sorularınızı yukarıdaki discord, guilded, instagram linkleri üzerinden sorabilirsiniz. Tüm platformlar da "deli_petro06" nickini kullanıyorum. Sadece instagram hesabında "deli_petro0606" nickini kullanıyorum. Tüm bu platformlar üzerinden iletişime geçebilir ve destek olabilirsiniz...