Red Button 5.98...

Red Button, yapılandırıldıktan sonra sabit sürücünüzü ve kayıt defterinizi temizleyebilen ve performans ince ayarları uygulayabilen, verileri silebilen, belleği temizleyebilen, uygulamaları kaldırabilen ve daha fazlasını yapabilen tek tıkla sistem optimizasyon aracıdır.

Kırmızı Düğme, bilgisayarınızı temizlemek ve optimize etmek için istediğiniz zaman basabileceğiniz tek bir kırmızı düğme olacak şekilde tasarlanmıştır.

Elbette, kırmızı düğme konsepti biraz hileli ama bu kötü bir şey değil. Bunu söylüyoruz çünkü burada tekrarlamanıza gerek olmayan birçok adım var. İlk çalıştırmada, Özellikler bağlantısına tıklayıp ilk çalıştırmada ne yapmak istediğinizi yapılandırmak, ardından her seferinde ne yapmak istediğinizi yapılandırmak için bu adımları tekrarlamak isteyeceksiniz. Çoğu bölüm, temizlemeden önce analiz etmenize izin verir.

Özellikler bölümü, aşağıdaki alt kategorilerle birlikte aşağıdaki kategorilere ayrılmıştır:

Disk Temizleyici - Hangi dosyaların silineceğini seçin. CHKDSK ve Scandisk de seçeneklerdir. Joker karakterler burada kullanılabilir.

Kayıt Defteri Temizleyici - Dosya ilişkilendirmelerinden eski yazılımlara ve daha fazlasına kadar her şeyi seçin.

İşletim Sistemi Bileşenleri - Windows 10 uygulamalarından günlüklere, duvar kağıtlarına ve ekran koruyuculara kadar her şeyi silin.

Performans Ayarları - İşletim sisteminizin birçok bölümünü devre dışı bırakabilir, etkinleştirebilir veya optimize edebilirsiniz.

Veri Silgi ve Boş Alan - Boş alanın üzerine yazın veya mümkün olduğunca çok geçişle dosyaları silin.

Ancak birkaç şey eksik. Bir başlangıç ​​yöneticisi ve taşınabilir bir sürüm görmek istiyoruz. Ayrıca, çok sayıda seçeneğe sahip bölümlerde "Tümünü seç" ve "Tümünün seçimini kaldır" seçeneği gerekir. Bu, çoğu insan için ortak olan, yalnızca birkaç öğenin işaretini kaldırmak isteyeceğiniz bölümlerdeki her şeyi seçmenize olanak tanır.

Genel olarak Red Button, herhangi bir beceri düzeyinde herhangi bir bilgisayarı temizlemek ve hızlandırmak için yeterli seçeneğe sahiptir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum