Opera GX 109.0.5097.62 + Portable...

Opera GX 109.0.5097.62 + Portable...

Opera GX, oyun oynama ve internette gezinmeden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olmak için gereken özellikleri içerir. Taşınabilir versiyonu da mevcuttur.

Tarayıcınızı kapatmanıza gerek kalmadan makinenizin size verebileceği gücün her zerresini kullanabilirsiniz. GX Kontrolü, tarayıcınızın ne kadar RAM, CPU ve ağ kullanımına ilişkin sınırlar belirlemenizi sağlar. Arayüz, oyunlardan ilham alan birçok temaya sahiptir, bu nedenle oyun deneyiminiz tarayıcıyla sorunsuz bir şekilde birleştirilir.

Opera GX hala Opera'dır, bu nedenle standart tarayıcı kullanıcıları internette gezinirken kendilerini evlerinde hissedecekler ve Opera'ya alışık olmayanlar da kullanımı çok sezgisel ve kolay bulacaktır. Opera GX ayrıca ücretsiz, kayıt tutmayan, sınırsız tarayıcı VPN'i ile size daha fazla gizlilik ve güvenlik deneyimi sunar. Opera'nın bir uzantı deposuna sahip olmasının yanı sıra, Google Chrome uzantıları da Opera tarayıcılarıyla uyumludur, dolayısıyla aralarından seçim yapabileceğiniz birçok seçeneğiniz vardır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum

Yorum Gönder

0 Yorumlar