OgnitorenKs Toolbox 4.3.2 - Playbook - Windows Yardımcısı... (OgnitorenKs - Hüseyin Uzunyayla)

OgnitorenKs Toolbox 4.3.2 - Playbook - Windows Yardımcısı... (OgnitorenKs - Hüseyin Uzunyayla)



OgnitorenKs Toolbox, Windows 10 / 11 sistemlerin x64 mimarisinde çalışacak şekilde geliştirilmiştir. Batch kodlama dili kullanılmıştır. Windows deneyimini kolaylaştırması için hazırlanmıştır. Uygulama içinde illegal yazılım veya kötü niyetli bir kodlama yoktur. Tüm kaynak kodları açıktır.

Toolbox ile yapılan program indirmeleri Winget üzerinden yapılmaktadır. Bundan dolayı uygulamaların en güncel sürümü indirilip kurulmaktadır. İndirme işlemlerinin yanında bir çok servis ve ayar üzerinde toplu bir şekilde düzenleme yapmanıza imkan tanır. Arayüz kullanıcı dostudur. Uygulamayı olabildiğince basit bir şekilde hazırladım. Yapmak istenilen işlem numarası tuşlanıp enter tuşuna basmanız yeterlidir.

Çalışmanın tüm hakları Hüseyin UZUNYAYLA'ya aittir. Çalışma üzerinde geliştirme, kopyalama, içeriğini değiştirmek yasaktır. Uygulamayı farklı platformlar üzerinde paylaşmak isterseniz tarafımdan izin almanız gerekmektedir. Github sayfam üzerinde yasal yükümlülükler paylaşılmıştır. Telif ihlali durumunda yasal haklarımı kullanacağımın bilinmesini isterim.

NOT:
Toolbox antivirüsler tarafından virüs uyarısı alabilir. Bunun sebebi Defender için barındırdığı regedit kayıtları ve NSudo ile yönetici yetkisi almasıdır. 

Toolbox ile uygulama indirme işlemi yapamayanlar. Microsoft Store ile Desktop App Installer (Uygulama yükleyici) güncelleştirilmelidir.


BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum



Yorum Gönder

0 Yorumlar