Mullvad Browser 13.0.14...

Mullvad Tarayıcı, gizliliğe öncelik veren bir web tarayıcısı olacak şekilde tasarlanmıştır; temel olarak Firefox'u kullanır, bu nedenle düzen ve genel his tanıdık olacaktır.

VPN'ler çevrimiçi gizliliği önemli ölçüde artırabilir, ancak çoğu tarayıcı yine de önemli miktarda kullanıcı verisinin çıkarılmasını sağlar. Mullvad Tarayıcı, güvenilir bir VPN ile uyumlu olmanın yanı sıra Tor Tarayıcı ile aynı düzeyde gizlilik koruması sağlayarak bu soruna bir çözüm sunar.

Tor Projesi, gizlilik odaklı tarayıcılar geliştirme konusundaki uzmanlığıyla geniş çapta tanınmaktadır. Mullvad Tarayıcı, Tor Tarayıcı ile aynı parmak izi korumasını birleştirerek bu uzmanlıktan yararlanır. Tek fark, Mullvad Tarayıcının internete Tor Ağı yerine bir VPN kullanarak bağlanmasıdır.

Parmak izi, çevrimiçi gizlilik söz konusu olduğunda giderek daha fazla endişe verici bir sorun haline geldi. Mullvad Tarayıcı, tıpkı Tor Tarayıcı gibi, tüm kullanıcıların tek bir varlık gibi görünmesini sağlamak için tasarlanmıştır, böylece herhangi bir izleme olasılığını ortadan kaldırır.

Birçok tarayıcı, performanslarını artırmak için telemetri verilerini toplar. Ancak Mullvad, kullanıcı gizliliğini ilk sıraya koyar ve tüm telemetriyi Mullvad Tarayıcısından kaldırmıştır.

Mullvad Tarayıcı ile kullanıcılar, gizliliğe ve güvenliğe öncelik veren bir tarama deneyiminin keyfini çıkarabilir.

Mullvad Tarayıcı Özellikleri:
Bağlantı ayrıntılarını kolayca kontrol edin
IP/webRTC/DNS sızıntınız olmadığını doğrulayın
Yalnızca HTTPS ve uBlock Origin
Proxy (socks5) kullanımını önerin
Mullvad VPN kullanırken, tek bir tıklamayla proxy sunucularından herhangi birine bağlanın. Bu, tarayıcı trafiğinizin seçtiğiniz konumdan geçmesini sağlayacaktır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum