Maxthon Browser 7.1.8.9000 + Portable...

Windows için Maxthon Tarayıcı, gelişmiş bir göz atma deneyimi sağlamak için hem Webkit hem de Trident kullanan benzersiz, yenilikçi çift çekirdekli tasarım kullanır.

Hızlı ve verimli, bu çift çekirdekli tasarım, seçtiğiniz tüm web sayfalarını her seferinde hızlı ve güvenilir bir şekilde görüntüler. Birinci sınıf HTML 5 desteği ve çok sayıda özelliği ile başka bir yere ulaşmak için zorlanacaksınız; Windows için Maxthon Tarayıcı, minimum çabayla farklı cihazlar ve platformlar arasında dosya paylaşmanıza ve göndermenize olanak tanır.

Belki de diğer tarayıcılardan bazılarının mevcut tarama araçlarını küçülttüğünü fark etmişsinizdir; Maxthon, diğerleri arasında bir ekran yakalama aracı, seçilebilir okuyucu modları, bir medya indirici ve bir şifre saklayıcı gibi sürekli olarak yenilerini ekleyerek tam tersini yapıyor. Buradaki amaç, kendi kendine yeten ve diğer bazı büyük köpeklerle rekabet edebilen, hepsi bir arada, tamamen özelleştirilebilir bir göz atma deneyimi yapmak gibi görünüyor. Maxthon Tarayıcıyı kullanmak oldukça tanıdıktı ve kullanmaya alışık olduğunuz çoğu şey, geçmiş, net tarama verileri, hakkında, ayarlar vb. ve ıslık çalarsa, o zaman Maxthon Tarayıcı bir test çalıştırmasına değer olabilir.

İndirmek İçin Linke Tıklayın... (Majorgeeks)

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum