Kdenlive 24.02.2...


Kdenlive (KDE Doğrusal Olmayan Video Düzenleyici), Qt ve KDE Çerçeve kitaplıkları üzerine kurulmuş bir Açık Kaynak video düzenleyicisidir.

Kdenlive'deki video işlemenin çoğu, FFmpeg, frei0r, movit, ladspa, sox, vb. gibi diğer birçok Açık Kaynak projesine dayanan MLT Çerçevesi tarafından yapılır. Kdenlive, kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılayacak sağlam bir özellik seti ile tasarlanmıştır

Kdenlive, FFmpeg veya libav tarafından desteklenen tüm formatları (diğerleri arasında QuickTime, AVI, WMV, MPEG ve Flash Video gibi) destekler ve hem PAL, NTSC hem de çeşitli HD standartları için 4:3 ve 16:9 en boy oranlarını destekler. HDV ve AVCHD. Video ayrıca DV cihazlarına aktarılabilir veya bölümler ve basit bir menü ile bir DVD'ye yazılabilir. Ayrıntılı bir Kullanım Kılavuzu da bulunmaktadır.başlamanıza yardımcı olmak için.

Kdenlive Özellikleri:
Bir zaman çizelgesi ile çok kanallı düzenleme ve sınırsız sayıda video ve ses parçasını destekler.
Yerleşik bir başlık düzenleyici ve video, ses, metin ve görüntü klipleri oluşturmak, taşımak, kırpmak ve silmek için araçlar.
Özel efektler ve geçişler ekleyebilme.
Çok çeşitli efektler ve geçişler. Ses efektleri arasında normalleştirme, faz ve perde kaydırma, sınırlama, ses ayarı, yankı ve eşitleme filtreleri vb. bulunur.
Görsel efektler, maskeleme, mavi ekran, bozulmalar, döndürmeler, renk araçları, bulanıklaştırma, karartma ve diğerleri için seçenekleri içerir.
Yapılandırılabilir klavye kısayolları ve arayüz düzenleri.
İşleme, durdurmak, duraklatmak ve yeniden başlatmak için ayrı bir engellemesiz işlem kullanır.
Kdenlive ayrıca, yazılımın en son geliştirici sürümünü ve ana bağımlılıklarını kaynaktan derleyen Kdenlive Oluşturucu Sihirbazı (KBW) adlı bir komut dosyası sağlayarak kullanıcıların yeni özellikleri test etmesine ve hataları hata izleyicide bildirmesine olanak tanır.

İndirmek İçin Linke Tıklayın...

BANA BU HESAPLARDAN ULAŞABİLİRSİNİZ...
BLOG SAYFAM: https://uygulamagunlugu06.blogspot.com/
YOUTUBE: https://www.youtube.com/channel/UCIxhuoe28JWchn91D774ctg
INSTAGRAM: https://www.instagram.com/deli_petro0606
DİSCORD: https://discord.gg/WArG5NK84a
GUILDED.GG: https://www.guilded.gg/OgnitorenKs-Forum